Del

Del E-mail 此主題給朋友

Del

熱賣及精選
引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-8-17 01:19 AM 發表

我係單身人士, 一到夜晚就覺得好空虛,寂寞感😔
想揾個人 攬住訓,可以傾下計 (唔係搞野),做乜咁難。

真係要養條🐕  先得
開凍d冷氣,就會覺得張被好溫暖,好快訓著架啦!唔洗要人攬住訓,攬妳個人跟本會有野頂住妳就自然攪野,攪完佢會快訓著過妳

回覆 引用 TOP

只能在網上訴寂寥.
生命頗枉過.

引用:
原帖由 海邊小羔羊 於 2019-8-17 01:30 AM 發表

開凍d冷氣,就會覺得張被好溫暖,好快訓著架啦!唔洗要人攬住訓,攬妳個人跟本會有野頂住妳就自然攪野,攪完佢會快訓著過妳
😔
有冇男人唔搞,都可以攬住女人訓?

引用:
原帖由 晚間巨大的留言 於 2019-8-17 01:52 AM 發表

只能在網上訴寂寥.
生命頗枉過.
😔
所以 上來呻下

回覆 引用 TOP

Hihi

回覆 引用 TOP

我有隻狗,洗唔洗借俾你?

回覆 引用 TOP

要唔搞野梗難揾啦,唔通自己懲罰自己咩!?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-8-17 01:59 AM 發表

😔
男人休息日-.-那兒要休息,
即事前已解決性需要.
便可以攬住女人訓.
性以外的情感需要.
像親友一樣的擁抱.

任光陰使情感空虛,會讓人意志消沉.
沒追求者找你嗎?

引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-8-17 01:19 AM 發表

真係要養條🐕  先得
唔會唔得既,總有呢種人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我最大大大 於 2019-8-17 01:59 AM 發表

😔
幫你入睡既,唔係問題

付費服務,冇性服務 。

回覆 引用 TOP

引用:

真係要養條🐕  先得
等我攬住你訓拉 一定好舒服

引用:

真係要養條🐕  先得
攬著訓,壓住隻手訓唔到喔

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。