[其他] 懷疑老公又偷食,好唔好揭穿佢?

懷疑老公又偷食,好唔好揭穿佢? E-mail 此主題給朋友

同老公結咗婚三年,以前拍拖左一年,佢當時有第三者,出面有第二個一拖二,最後分咗手就同左我一齊結婚,上一個就係check佢電話我發現嘅,不過依家結咗婚三年之後,有一個小朋友,最近佢成日都鬼鬼鼠鼠,有時查佢電話啲資料九唔搭八,佢同佢啲女同事講嘢或者一啲朋友講嘢前面果句同後面嗰句都唔啱嘅,懷疑佢刪除左。 有一次同佢去睇戲,跟住佢出去廁所,點知成半個鐘頭先返嚟,我問佢點解佢咁耐,佢話肚痛,是隔咗兩日我查佢電話,見到佢同一個人傾電話,寫住個人名係陳先生,我偷偷地記錄左個電話,試過用133打電話過去係女人聽,而家我心跳得好快好驚又係第三者。但如果我真係揭穿佢我怕佢同我離婚?定係我繼續扮唔知唔好搞咁多事!你哋會點?陣間又話我多心

熱賣及精選
睇你乜野谂头啊,如果还想继续过下去,就旁敲侧击咯,隐忍一啲咯

唔好,你應該搵齊證據再捉姦在床!

緊系揭穿啦,唔好縱容佢

引用:
原帖由 廖嘉欣 於 2019-8-16 09:39 PM 發表

睇你乜野谂头啊,如果还想继续过下去,就旁敲侧击咯,隐忍一啲咯
因為如果揭穿佢,會唔會俾咗機會佢搵藉口離婚?但係有個小朋友我就唔係太想

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深夜黃色烈女 於 2019-8-16 11:46 PM 發表

唔好,你應該搵齊證據再捉姦在床!
搵齊證據之後,唔敢太想像個結果係點,
係咪應該阻止佢叫佢改?
你會唔會原諒?

引用:
原帖由 愛我中華的美人 於 2019-8-16 11:59 PM 發表

緊系揭穿啦,唔好縱容佢
揭穿左之後點做?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往不安的美人 於 2019-8-16 07:15 PM 發表

同老公結咗婚三年,以前拍拖左一年,佢當時有第三者,出面有第二個一拖二,最後分咗手就同左我一齊結婚,上一個就係check佢電話我發現嘅,不過依家結咗婚三年之後,有一個小朋友,最近佢成日都鬼鬼鼠鼠,有時查佢電話啲資料九唔搭八,佢同佢啲女同事講嘢或者一啲朋友講嘢前面果句同後面嗰句都唔啱嘅,懷疑佢刪除左。 有一次同佢去睇戲,跟住佢出去廁所,點知成半個鐘頭先返嚟,我問佢點解佢咁耐,佢話肚痛,是隔咗兩日我查佢 ...
最終忍嘅話帖都慳得啦!冇幾多個結果都懶得自己分析咗先嘅話我諗樓主都化咗就無謂煩了。唔會忘記咗自己就算啦!有啲人會(被)失去埋自己先算慘。

引用:
原帖由 歷災心數細佬仔 於 2019-8-17 12:09 AM 發表

最終忍嘅話帖都慳得啦!冇幾多個結果都懶得自己分析咗先嘅話我諗樓主都化咗就無謂煩了。唔會忘記咗自己就算啦!有啲人會(被)失去埋自己先算慘。 ...
我終於都明白點解咁多人係單身家庭,其實我內心係覺得俾人出賣,我唔知忍唔忍到,其實做女人嘅係咪一定要做洩底嗰個?

引用:
原帖由 前往不安的美人 於 2019-8-17 12:18 AM 發表

我終於都明白點解咁多人係單身家庭,其實我內心係覺得俾人出賣,我唔知忍唔忍到,其實做女人嘅係咪一定要做洩底嗰個?
我中學時期單親。妳要忍佢就無謂認為係蝕底!受壓逼都唔好認同自虐行為。婚姻都不過係生活……掛住名份清修嘅唔多同人講㗎喇!

引用:
原帖由 歷災心數細佬仔 於 2019-8-17 12:28 AM 發表

我中學時期單親。妳要忍佢就無謂認為係蝕底!受壓逼都唔好認同自虐行為。婚姻都不過係生活……掛住名份清修嘅唔多同人講㗎喇!
凡事都俾你看透,你都覺得啱,知緊要自己覺得開唔開心,我想試吓感覺一下,如果真係唔開心都要坦白面對

引用:
原帖由 前往不安的美人 於 2019-8-17 12:30 AM 發表

凡事都俾你看透,你都覺得啱,知緊要自己覺得開唔開心,我想試吓感覺一下,如果真係唔開心都要坦白面對
妳意思係試吓忍唔忍得掂?我窮……有啲穿窿褲我在自己慬有嘅針黹能力嘗試嘅同時都會考慮埋丢咗有冇必要及能力多買壹條……唔係勸妳挽唔到就諗識第貮個而係人生唔止得異性。

引用:
原帖由 歷災心數細佬仔 於 2019-8-17 12:38 AM 發表

妳意思係試吓忍唔忍得掂?我窮……有啲穿窿褲我在自己慬有嘅針黹能力嘗試嘅同時都會考慮埋丢咗有冇必要及能力多買壹條……唔係勸妳挽唔到就諗識第貮個而係人生唔止得異性。 ...
其實係考慮經濟問題,依家都係靠老公

引用:
原帖由 前往不安的美人 於 2019-8-17 01:15 AM 發表

其實係考慮經濟問題,依家都係靠老公
所以說「生活」嘛

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。