[其他] 懷疑老公又偷食,好唔好揭穿佢?

未搞清楚你老公是不是忠心之前,不要生小朋友

熱賣及精選
你依全職照顧小朋友 ?

回覆 引用 TOP

同老公一對一溝通下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往不安的美人 於 2019-8-16 07:15 PM 發表

同老公結咗婚三年,以前拍拖左一年,佢當時有第三者,出面有第二個一拖二,最後分咗手就同左我一齊結婚,上一個就係check佢電話我發現嘅,不過依家結咗婚三年之後,有一個小朋友,最近佢成日都鬼鬼鼠鼠,有時查佢電話啲資料九唔搭八,佢同佢啲女同事講嘢或者一啲朋友講嘢前面果句同後面嗰句都唔啱嘅,懷疑佢刪除左。 有一次同佢去睇戲,跟住佢出去廁所,點知成半個鐘頭先返嚟,我問佢點解佢咁耐,佢話肚痛,是隔咗兩日我查佢 ...
你唔俾老公搞?

回覆 引用 TOP

你係唔係唔想離婚, 係唔係因為有小朋友?

回覆 引用 TOP

如果佢仲識返屋企,即係佢對仲有感。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BensonNg 於 2019-8-20 11:55 AM 發表

一對夫妻最重要既野係互信, 按照你上面描述其實你地之間已經失去了互信關係, 失去互信既夫妻只會越走越壞, 而走到去最終結局只係時間既問題.
而互信既事破壞了想建立番係非常困難既事, 除非有長年累月既積累, 又或者係大事大非, 基本上係無可能.
呢幾件事永遠會係一條刺在你心中, 一般既人會隔三五七日會拿出黎蛾幾句, 又或者係繼續日查夜查. 咁樣只會加劇惡化整個事件, 盡快達到破裂而無法修 ...
值得借鑒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 happytogehter88 於 2019-8-21 11:18 AM 發表

未搞清楚你老公是不是忠心之前,不要生小朋友
呵呵,往往是有了小朋友後狐狸才會露出尾巴

回覆 引用 TOP

一次不忠,百次不用,好好為自己和小朋友打算,首要任務是增強自己的經濟實力,有朝一日才能打個漂亮的翻身仗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 前往不安的美人 於 2019-8-16 07:15 PM 發表

同老公結咗婚三年,以前拍拖左一年,佢當時有第三者,出面有第二個一拖二,最後分咗手就同左我一齊結婚,上一個就係check佢電話我發現嘅,不過依家結咗婚三年之後,有一個小朋友,最近佢成日都鬼鬼鼠鼠,有時查佢電話啲資料九唔搭八,佢同佢啲女同事講嘢或者一啲朋友講嘢前面果句同後面嗰句都唔啱嘅,懷疑佢刪除左。 有一次同佢去睇戲,跟住佢出去廁所,點知成半個鐘頭先返嚟,我問佢點解佢咁耐,佢話肚痛,是隔咗兩日我查佢 ...
如果真係有證據出軌,肯定要同佢攤牌
如果因為自己無經濟能力而將呢d野自己受曬太辛苦啦

回覆 引用 TOP

引用:

想分佢身家就揭穿佢.

回覆 引用 TOP

引用:

搜集證據,轉移財產,最後旁敲側擊。
去找份工作吧!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。