更衣室

更衣室 E-mail 此主題給朋友

禽日同老婆傾開話我自己係男更衣室沖完涼出黎只會包條毛巾,然後當衆著番底褲衣物,點知佢話我咁變態核突,我話見過赤裸裸係沖涼間行出黎再去攞衫著都大把人係咁,佢話女仕唔會,會帶埋衫入沖涼間著,唔駛鑑戒,你地都係咁?定話都會赤裸裸咁出黎?

熱賣及精選
我老婆話上次在韓國游完水,女更衣室的女赤祼祼走來走去

引用:
原帖由 Bedman123 於 2019-8-16 09:12 AM 發表

我老婆話上次在韓國游完水,女更衣室的女赤祼祼走來走去
係囉,我覺得大家同性無咩問題,正常無人會專登望你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-16 08:08 AM 發表

禽日同老婆傾開話我自己係男更衣室沖完涼出黎只會包條毛巾,然後當衆著番底褲衣物,點知佢話我咁變態核突,我話見過赤裸裸係沖涼間行出黎再去攞衫著都大把人係咁,佢話女仕唔會,會帶埋衫入沖涼間著,唔駛鑑戒,你地都係咁?定話都會赤裸裸咁出黎? ...
都有女人赤裸裸係沖涼間行出黎再去攞衫著

再見了.........

佢怕你執番梘呀!

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-8-16 09:42 AM 發表

佢怕你執番梘呀!
所以我都會包毛巾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-16 08:08 AM 發表

禽日同老婆傾開話我自己係男更衣室沖完涼出黎只會包條毛巾,然後當衆著番底褲衣物,點知佢話我咁變態核突,我話見過赤裸裸係沖涼間行出黎再去攞衫著都大把人係咁,佢話女仕唔會,會帶埋衫入沖涼間著,唔駛鑑戒,你地都係咁?定話都會赤裸裸咁出黎? ...
係「尷尬」。呢啲嘢係個人問題,不過我覺得樓主做法正常.....

回覆 引用 TOP

香港係個好特別城市, 住晌入面 d 人都好特別, 做什麼事都唔可以和住其他地方人士相比.

不嬲去女泳池游水,沖完身都會就咁行出嚟攞毛巾抹,好多人都係咁啦

咁你要帶佢去日本天體溫泉喇!

引用:
原帖由 壯陽滴滴甩頭 於 2019-8-16 09:56 AM 發表

不嬲去女泳池游水,沖完身都會就咁行出嚟攞毛巾抹,好多人都係咁啦
我覺得咁係好正常

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-8-16 10:07 AM 發表

咁你要帶佢去日本天體溫泉喇!
日本習俗又唔同香港

回覆 引用 TOP

牛頭馬面嘩!咁L猛…

回覆 引用 TOP

其實不如講下男更衣室,大家赤裸裸時,有個嬸入來掃地,洗厠所?唔知女更衣室有冇阿伯呢?

引用:
原帖由 Bedman123 於 2019-8-16 12:46 PM 發表

其實不如講下男更衣室,大家赤裸裸時,有個嬸入來掃地,洗厠所?唔知女更衣室有冇阿伯呢?
係喎,有時去去下小便,見有阿嬸走入黎,真係條能都縮一縮,真係想問下我可唔可以去女廁做清潔

75 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。