• 瀏覽: 13,673
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:45 PM 關閉
我係香港見過係沙灘更衣室不少女人都是無遮掩咁換衫。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
肥j條條揈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞臣號 於 2019-8-16 03:19 PM 發表

是唔是全全同杰杰
唔知喎,我都no eye see

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-16 04:05 PM 發表

唔知喎,我都no eye see
見到都反胃啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2019-8-16 09:54 AM 發表

香港係個好特別城市, 住晌入面 d 人都好特別, 做什麼事都唔可以和住其他地方人士相比.
所以我覺得香港係全世界尿兜之間最多 partition 的地方

回覆 引用 TOP

當年去歐洲自由行,住青年旅舍,有D鬼妹沖完涼就咁赤條條行番入房,佢地都唔當一會事

超! 全世界 只有港女 冷係 經貴。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 matthew1999 於 2019-8-16 06:50 PM 發表

當年去歐洲自由行,住青年旅舍,有D鬼妹沖完涼就咁赤條條行番入房,佢地都唔當一會事
咁正?見到即扯旗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkayu 於 2019-8-16 01:37 PM 發表

我曾經 join 一間健身中心做 瑜伽 (邊間唔好講),有 d 地區只招呼女會員,女更衣室設係 LG1 ,浴室就係 LG2 ,兩層之間有條旋轉樓梯上落,有唔同年齡人士去做運動。
有人就好似樓主所講包毛巾,有 d 就 bra 底褲,有 d 就乜都冇就去浴室,基本上你唔注意別人冇問題,最慘就係有 d 冇着衫行上樓梯,你係佢後面真係救命,成個 pat pat 同 器官 對住你 ~~” ...
好彩只招呼女會員,一定冇男staff架啦?

再見了.........

回覆 引用 TOP

泰國厠所有嗰女人長駐,冇去過咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-16 08:08 AM 發表

禽日同老婆傾開話我自己係男更衣室沖完涼出黎只會包條毛巾,然後當衆著番底褲衣物,點知佢話我咁變態核突,我話見過赤裸裸係沖涼間行出黎再去攞衫著都大把人係咁,佢話女仕唔會,會帶埋衫入沖涼間著,唔駛鑑戒,你地都係咁?定話都會赤裸裸咁出黎? ...
禾最鐘意9fing fing 咁周圍走,遇到志同道合既朋友,可以一啪即合

基路,其實都唔係咁難行的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkayu 於 2019-8-16 02:51 PM 發表

男女 都 核突啦,除非你係基姐,同性有乜好睇呢!
非常同意男女同性都核突
有樣嘢要修正 唔係想睇

回覆 引用 TOP

女人同女人,大家都有一樣嘅嘢,去日本風呂都係咁啦,一d都唔尷尬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-8-16 09:34 AM 發表

都有女人赤裸裸係沖涼間行出黎再去攞衫著
通常係包毛巾出黎,赤裸裸換衫,睇曬!更衣室係咁,好正常!特登唔著走來走去就無!

引用:
原帖由 hkayu 於 2019-8-16 01:37 PM 發表

我曾經 join 一間健身中心做 瑜伽 (邊間唔好講),有 d 地區只招呼女會員,女更衣室設係 LG1 ,浴室就係 LG2 ,兩層之間有條旋轉樓梯上落,有唔同年齡人士去做運動。
有人就好似樓主所講包毛巾,有 d 就 bra 底褲,有 d 就乜都冇就去浴室,基本上你唔注意別人冇問題,最慘就係有 d 冇着衫行上樓梯,你係佢後面真係救命,成個 pat pat 同 器官 對住你 ~~” ...
無男客人,但我估有男職員。做運動的地方看到條樓梯嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]