• 瀏覽: 13,445
  • 回覆: 77
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:45 PM 關閉
熱賣及精選
引用:
原帖由 廖嘉欣 於 2019-8-16 01:13 PM 發表

佢都唔怕,你一个大男人怕乜嘞,哈啊
唔怕男人入女廁清潔?😏

回覆 引用 TOP

同性OK啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-16 12:52 PM 發表

係喎,有時去去下小便,見有阿嬸走入黎,真係條能都縮一縮,真係想問下我可唔可以去女廁做清潔
其實我都想入女更衣室做清潔

回覆 引用 TOP

我曾經 join 一間健身中心做 瑜伽 (邊間唔好講),有 d 地區只招呼女會員,女更衣室設係 LG1 ,浴室就係 LG2 ,兩層之間有條旋轉樓梯上落,有唔同年齡人士去做運動。
有人就好似樓主所講包毛巾,有 d 就 bra 底褲,有 d 就乜都冇就去浴室,基本上你唔注意別人冇問題,最慘就係有 d 冇着衫行上樓梯,你係佢後面真係救命,成個 pat pat 同 器官 對住你 ~~”

引用:
原帖由 hkayu 於 2019-8-16 01:37 PM 發表

我曾經 join 一間健身中心做 瑜伽 (邊間唔好講),有 d 地區只招呼女會員,女更衣室設係 LG1 ,浴室就係 LG2 ,兩層之間有條旋轉樓梯上落,有唔同年齡人士去做運動。
有人就好似樓主所講包毛巾,有 d 就 bra 底褲,有 d 就乜都冇就去浴室,基本上你唔注意別人冇問題,最慘就係有 d 冇着衫行上樓梯,你係佢後面真係救命,成個 pat pat 同 器官 對住你 ~~” ...
嘩,有畫面😍,但如果調轉係男更衣室個畫面仲恐怖😣

引用:
原帖由 hkayu 於 2019-8-16 01:37 PM 發表

有人就好似樓主所講包毛巾,有 d 就 bra 底褲,有 d 就乜都冇就去浴室,基本上你唔注意別人冇問題,最慘就係有 d 冇着衫行上樓梯,你係佢後面真係救命,成個 pat pat 同 器官 對住你 ~~” ...
請唔請男清潔

回覆 引用 TOP

我就會著底褲同包毛巾出黎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-16 01:42 PM 發表

嘩,有畫面😍,但如果調轉係男更衣室個畫面仲恐怖😣
男女 都 核突啦,除非你係基姐,同性有乜好睇呢!

引用:
原帖由 hkayu 於 2019-8-16 02:51 PM 發表

男女 都 核突啦,除非你係基姐,同性有乜好睇呢!
男人抽荔枝核突d😩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-16 08:08 AM 發表

禽日同老婆傾開話我自己係男更衣室沖完涼出黎只會包條毛巾,然後當衆著番底褲衣物,點知佢話我咁變態核突,我話見過赤裸裸係沖涼間行出黎再去攞衫著都大把人係咁,佢話女仕唔會,會帶埋衫入沖涼間著,唔駛鑑戒,你地都係咁?定話都會赤裸裸咁出黎? ...
好多基佬凸登去更衣室昅小鳥

引用:
原帖由 亞臣號 於 2019-8-16 02:59 PM 發表

好多基佬凸登去更衣室昅小鳥
我見過兩個男人一齊入一間沖涼房………

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-16 03:01 PM 發表

我見過兩個男人一齊入一間沖涼房………
是唔是全全同杰杰

提示:支持鍵盤翻頁左 右