[其他] del

del E-mail 此主題給朋友

del

熱賣及精選
你喜歡唔喜歡啊,看心嘛

回覆 引用 TOP

佢始終係你小朋友既媽媽, 你個女又想見佢既話係應該比佢地見, 
我唔係好明你話佢想返黎你呢邊係咩意思, 
如果係指係返埋一齊既就睇你自己仲想唔想, 
唔想既就算一齊返你地貌合神離都冇意思~

所以呢, 離婚男人唔好惹, 同前妻復合好平常, 人地先係一家人

既然個女鍾意, 比多次機會也ok

大家坐低傾清傾楚,作為一個警惕。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 angie_k 於 2019-8-15 11:06 PM 發表

佢始終係你小朋友既媽媽, 你個女又想見佢既話係應該比佢地見,
我唔係好明你話佢想返黎你呢邊係咩意思,
如果係指係返埋一齊既就睇你自己仲想唔想,
唔想既就算一齊返你地貌合神離都冇意思~ ...
del

做人大方D

回覆 引用 TOP

佢話照顧阿女,就問阿女想唔想

引用:
原帖由 octaves 於 2019-8-16 01:02 AM 發表

既然個女鍾意, 比多次機會也ok
del

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樂天兒 於 2019-8-16 07:32 AM 發表

佢話照顧阿女,就問阿女想唔想
Del

請問你工種係咩黎架?
同前度要直接講明好d
番黎你身邊 洗唔洗你養先
冇感情無謂係到兜圈 你下個老婆可能就係等緊你出現 俾個女已經搞到咁 何況到時多個前度
一係俾呀女試下跟呀媽番香港住下

引用:
原帖由 Youhelp742 於 2019-8-15 08:54 PM 發表

各位好呀!
我係新手,試過出帖响唔同版都俾人blocked,希望可以响度見光啦! 我係離婚男人,唔响HKG,個女都12歲啦,15年前,我响酒吧識前妻,佢係拳手,結婚生女一切美滿,8年前我工作關係離港,移民外地,佢唔鍾意靜,成日要返香港,成日吵鬧,後來達成共識,佢飛來飛去,最後佢响香港揾到真愛後冇再返嚟! 3年前正式離婚,呢一年見阿女冇3個星期!
因為阿女反感,我呢幾年都感情空白,帶女洪郎,但 ...
唔好,係唔得就早分開,小朋友未係好大個影響不會大,過來人

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Youhelp742 於 2019-8-15 08:54 PM 發表

各位好呀!
我係新手,試過出帖响唔同版都俾人blocked,希望可以响度見光啦! 我係離婚男人,唔响HKG,個女都12歲啦,15年前,我响酒吧識前妻,佢係拳手,結婚生女一切美滿,8年前我工作關係離港,移民外地,佢唔鍾意靜,成日要返香港,成日吵鬧,後來達成共識,佢飛來飛去,最後佢响香港揾到真愛後冇再返嚟! 3年前正式離婚,呢一年見阿女冇3個星期!
因為阿女反感,我呢幾年都感情空白,帶女洪郎,但 ...
你老婆有一次可以有一佰次,你個頭綠油油

再見了.........

回覆 引用 TOP

個女喜歡嘅,話比佢返嚟係好事。但作為一個男人,男人的事⋯ 你懂的⋯ 返到嚟住埋同一間屋,朝夕相對,好快又再上床,到時關係就更複雜。你真係覺得你可以分得咁開,女兒還女兒,女人還女人?

所以如果俾得佢返嚟,就要係有復合嘅打算。如果你問心,撇除女兒考慮,已經對呢個女人死心,甚至討厭,咁就真係要三思了。依家個女已經12歲,如果俾佢返嚟,又再一次有不愉快事件發生而分離,個女會更加唔開心,甚至討厭你⋯⋯

回覆 引用 TOP

47 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。