老公冷落我 無性生活 好想離婚 點算好

老公冷落我 無性生活 好想離婚 點算好 E-mail 此主題給朋友

各位jm,我c6系做紀律部隊ga
不過最近佢成日ot,我又番shift,真系好少見.....
佢成日放工番尼都好燥,心情好差,成日唔理我
都莫講話sex,佢幾個月無掂我啦
但period前真系好難忍ga....
咁我挽heymedi就識左另一個紀律部隊既師兄
我地第一次見面就搞左了....我都好後悔...
依家大概一星期會見一次..出街同情侶無分別...每次都有搞...
我知自己對吾住老公
不過佢成日ot 番尼又冷落我...我都好無奈🥺
師兄話佢想同我認真發展...我同佢一齊真係好開心
甚至我想離婚啦...
jm們 比D意見我....

熱賣及精選
臭G

妳老公咪又係同第二啲伙記嘅老婆搞埋一齊…

一個成日出去叫G返屋企扮累
一個就鐘意收兵派帽
天生一對

引用:
原帖由 ENASDE 於 2019-8-14 07:17 PM 發表

臭G
我知我咁做好差...

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-8-14 07:19 PM 發表

妳老公咪又係同第二啲伙記嘅老婆搞埋一齊…
其實有時我都會懷疑佢係咪真ot....係咪去左搵女...

引用:
原帖由 ENASDE 於 2019-8-14 07:21 PM 發表

一個成日出去叫G返屋企扮累
一個就鐘意收兵派帽
天生一對
我都唔確定佢有無叫G....我好驚佢有......

引用:
原帖由 belindada 於 2019-8-14 07:26 PM 發表

其實有時我都會懷疑佢係咪真ot....係咪去左搵女...
不用懷疑!!

做得消防、紀律部隊嘅,無九成,都有八成係咁!!

引用:
原帖由 belindada 於 2019-8-14 07:27 PM 發表

我都唔確定佢有無叫G....我好驚佢有......
做雞嘅,大部份一定會乾淨過周圍食女嘅人!!

返工成班痳甩佬唔傾叫G,唔通傾比卡超咩ON9

估唔到姐妹你同我既處境咁似 唉 不過好彩過你既係我仲未結婚 仲有得簡

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-8-14 07:27 PM 發表

不用懷疑!!

做得消防、紀律部隊嘅,無九成,都有八成係咁!!
下?真嗎?

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-8-14 07:29 PM 發表

做雞嘅,大部份一定會乾淨過周圍食女嘅人!!
好怕老公叫G 唔乾淨

引用:
原帖由 ENASDE 於 2019-8-14 07:30 PM 發表

返工成班痳甩佬唔傾叫G,唔通傾比卡超咩ON9
應該唔係個個男人都咁?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckt 於 2019-8-14 07:33 PM 發表

估唔到姐妹你同我既處境咁似 唉 不過好彩過你既係我仲未結婚 仲有得簡
未結婚就諗清楚 我真係好想離婚 好在未有小朋友

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。