我的過去及其簡單.我對未來充滿信心

我的過去及其簡單.我對未來充滿信心 E-mail 此主題給朋友

晚安

熱賣及精選
咁你男朋友有無睇你發表嘅長文呀?

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-8-13 03:15 AM 發表

咁你男朋友有無睇你發表嘅長文呀?
當然有佢話唔想我係度俾人洗腦.怕我中毒

引用:
原帖由 soule 於 2019-8-13 03:05 AM 發表

個人每日心得.不喜勿噴.謝謝大家咁有心睇完我一次又一次嘅長篇大作.謝謝🙏
好多絲打巴打對我嘅過去特別感興趣
我其實只是一個正常不過再正常嘅女人
我的過去好簡單.我從來都係一個只往前看不流連忘返的人
我係一個及其傳統思想有點西化的女人
因為我男朋友已經知道呢個帳號係我嘅
雖然佢不干涉我係香討出post但係我地始終係度識到對方佢都係有D介意
我琴晚有同佢講.因為我平時工作壓力大
朋友比較少.我只係當呢 ...
師姐加油,朋友唔多可以睇下書,始終網上識嘅唔係知心友,別投入太多時間同私事

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-8-13 03:17 AM 發表

師姐加油,朋友唔多可以睇下書,始終網上識嘅唔係知心友,別投入太多時間同私事
謝謝🙏平時都有睇書嘅習慣.暑假仔女係度唔想影響佢地訓覺所以就來香討.嗯嗯!接下來嘅時間就會好忙啦.以後來嘅機會就比較少,晚安

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soule 於 2019-8-13 03:16 AM 發表

你洗人腦就有份,
你男朋友會變得好唔得閒,時時刻刻都要上香討保護你。

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-8-13 03:22 AM 發表

你洗人腦就有份,
你男朋友會變得好唔得閒,時時刻刻都要上香討保護你。
我未成功洗你腦已經係失敗
佢先唔會咁無聊時時刻刻來睇
偶爾掛
晚晚同佢講完電話都已經一兩點
呢排多上來睇香港最近發生嘅事
你半夜三更仲唔訓

引用:
原帖由 soule 於 2019-8-13 03:25 AM 發表

我未成功洗你腦已經係失敗
佢先唔會咁無聊時時刻刻來睇
偶爾掛
晚晚同佢講完電話都已經一兩點
呢排多上來睇香港最近發生嘅事
你半夜三更仲唔訓
見你唔到點會瞓得著先得㗎!
你就半夜三更,對我嚟講唔喺嘛!

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-8-13 03:29 AM 發表

見你唔到點會瞓得著先得㗎!
你就半夜三更,對我嚟講唔喺嘛!
咁你今晚已經見到我係咪好開心哈哈
咁我要去訓了
你繼續遊呀遊
小心D呀!今日7🈷️13了
晚安

引用:
原帖由 soule 於 2019-8-13 03:31 AM 發表

咁你今晚已經見到我係咪好開心哈哈
咁我要去訓了
你繼續遊呀遊
小心D呀!今日7🈷️13了
晚安
聽晚再見!
你唔好驚喎!

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-8-13 03:34 AM 發表

聽晚再見!
你唔好驚喎!
未驚過,呢排最驚果D應該係暴徒
7月14鬼門關大開,等D人俾天收
我係良好市民,所以食得落訓得著哈哈
晚安💤

引用:
原帖由 soule 於 2019-8-13 03:36 AM 發表

未驚過,呢排最驚果D應該係暴徒
7月14鬼門關大開,等D人俾天收
我係良好市民,所以食得落訓得著哈哈
晚安💤
咁你好夢喇!

回覆 引用 TOP

[下午1:51, 2019年8月2日
在香討論壇上,有
好多年青男女問什
麽是真情相愛,什
麽是心連心,又問
在戀愛期間什麽是
最難忘最特别的。
而我给與的回應是
:當兩者有共同之童
年家庭背境包括有
兄弟姊妹及思愛雙
親父母,再者倆有
共同喜好及相同之
人生價值觀。那就
很自然地很真誠地
互相欣賞對方而發
生感情了。
。。。。。。。
心連心就是不管
兩者何時何地之
隔,彼此都在想
念對方關心對方

。。。。。。。
最難忘就是在不
知不覺中,雖然
沒有提出要求但
對方卻送出自己
所喜爱的o
最特别 ? 當然是
相隔千山萬水也
能聯情啊 !

其實男女結合最
重要係:
1彼此個人喜好
2童年家庭背境
3人生觀
4彼此對将來所抱之目標
5.認識過程、
以上粉紅色兩點,正是乎合樓主跟男友
之條件,再加上歳月以證,就會成為親蜜
伴侶。雖然在此之前各有婚姻,但已成
明日黄花,不作追慕。致於日後會否彼
此再婚,亦非重點,感情戰勝ー切,順其
自然。
經常到論壇閲讀及發表個人,可増廣個
人知識及表達能力分析能力,這也算是
ー種培訓課程。
談到洗腦與否,則誇大矣。
花墟也有公厠
香臭遊人自知
此地論壇隨筆
是非當選我意

人若能出口成文,提筆可詩者,
當有其個人之見,經歴之識。
巧婦入厨火生味
智夫出門理萬機
君若羨魚呆等待
不學歳溜悔恨離
(諷刺那些不學無術者,在香討聊三聊四,不知所謂之發言).

最難忘就是在不
知不覺中,雖然
沒有提出要求但
對方卻送出自己
所喜爱的o
這當然是 ...... 懷孕了 !

回覆 引用 TOP

文學與藝術,音樂與歌舞皆有其
本身之價値,與欣賞者所給之個
人批評無關。
正如樓主所言,對自己未來充滿信心 !
好 !

引用:
原帖由 soule 於 2019-8-13 03:16 AM 發表

只有您洗到人腦, 無人洗到您腦

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

47 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。