• 瀏覽: 1,028
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
同男友因為一些事情鬧交,成星期好冷淡,問佢幾次是否想分開又話唔係,但又唔搵你。唔約你,訊息比佢有覆,主動約見面又唔出,想點?係咪要我死狗氹定點

熱賣及精選
引用:
原帖由 濛查查 於 2019-8-13 12:25 AM 發表

同男友因為一些事情鬧交,成星期好冷淡,問佢幾次是否想分開又話唔係,但又唔搵你。唔約你,訊息比佢有覆,主動約見面又唔出,想點?係咪要我死狗氹定點 ...
吾好再理佢3日先la....

引用:
原帖由 濛查查 於 2019-8-13 12:25 AM 發表

同男友因為一些事情鬧交,成星期好冷淡,問佢幾次是否想分開又話唔係,但又唔搵你。唔約你,訊息比佢有覆,主動約見面又唔出,想點?係咪要我死狗氹定點 ...
高低立見!

回覆 引用 TOP

引用:

你咁緊張佢,註定你喺輸家。

佢可能試你嘅底線得寸進尺

回覆 引用 TOP

係想分手不過又唔想做衰人
而家等你頂唔順等你話分手

無論成敗最後 能夠開懷 才是至成功
沿途越有希望 才越有望 誰及我相信
幸福要問自己 不必強求 運氣會贈送

<守護她的51種方法>

回覆 引用 TOP

引用:

擺明係啦⋯食住你架啦

回覆 引用 TOP

因咩事吵架?
傷了他的自尊心嗎?

回覆 引用 TOP

冷靜下都好,比啲空間大家
有時唔係乜都要打爛沙盤問到底
你亦可以係呢段時間調整下心態
如果唔係又鬧過

回覆 引用 TOP

引用:

男人同男人都咁麻煩㗎

回覆 引用 TOP

明白,試過屈禮物未?

回覆 引用 TOP

引用:

屎狗…您仲豬得更慘

回覆 引用 TOP

基情真系麻煩D

引用:
原帖由 年尾有雙娘 於 2019-8-13 11:57 AM 發表

基情真系麻煩D
又基路難行呀?有冇新意?係咪覺得自己好幽默?

引用:
原帖由 濛查查 於 2019-8-13 12:43 PM 發表

又基路難行呀?有冇新意?係咪覺得自己好幽默?
我會幽襪同幽褲

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]