• 瀏覽: 1,564
  • 回覆: 7
有冇後遺症?

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-8-12 09:34 PM 發表

有冇後遺症?
應該有,後遺係之後會生出
一竇黑曱甴仔出來,惡過黑社會夠膽打差佬圍差館果D,
四圍放火🔥掟磚拆圍欄,封公路自己冇工番阻住人哋唔畀人番工果D曱甴仔,
問你怕未!

引用:
原帖由 雨中勇敢的羊羊 於 2019-8-29 07:54 PM 發表

應該有,後遺係之後會生出
一竇黑曱甴仔出來,惡過黑社會夠膽打差佬圍差館果D,
四圍放火🔥掟磚拆圍欄,封公路自己冇工番阻住人哋唔畀人番工果D曱甴仔,
問你怕未! ...
都係做黑社會好有警察政府照顧. 犯法唔使驚俾人拉.

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-8-31 04:51 PM 發表

如果夠膽做黑社會,梗係做黑曱甴啦,
你幾時見過黑社會夠膽圍差館?
幾時見過放火焼差佬拍下羅友轉身走人唔使畀人拉?
幾時見過拆圍欄掘磚掟差佬破壞電燈柱、交通燈,又冇事全身而退?
幾時見過差館圍起2米高水馬嚇到龜縮,任掟任燒任射呀?
黑社會邊有你哋咁強橫呢?
周圍封路,阻人返工左人返屋企
又冇人夠膽丟柒你哋,邊夠你哋惡呀?
係做緊係要做黑面罩黃頭虧,黑衫黑褲黑曱甴啦你L〇M〇

回覆 引用 TOP

丟驢羅咪,我咁L大個人,未L見過
間間差館嚇到
全部圍起兩米高水馬
任掟任🔥燒任射,
又可以冇事走人,
立法會噴黑D鏡頭先,再拆立法會,
又係拍下拍下囉柚走人冇事,
幾拾年從冇發生,
DLLM黑社會幾時有發生過,你舉個例子嚟聽下你LM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-8-31 04:51 PM 發表

你幾時有見黑社會
圍立法會?圍差館?
咪講夠膽掟磚放火燒差佬,
我睇新聞少,香港幾拾年幾時有?可能外國自由D,美國幾時有掟美國差佬又唔使畀美國差佬開槍射殺呢?
幾時有發生過黑鬼或者白鬼放火燒美國警察,又可以唔使畀人️射殺
可以全身而退是施施然返屋企呢?
我睇得新聞少,美國咁自由,幾時發生過?

回覆 引用 TOP

明知出面咩環境大住個肚仲要出去,腦殘如此,不可救藥!

回覆 引用 TOP

引用:

原來你係暴徒一份子

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]