• 瀏覽: 20,124
  • 回覆: 60
  • 追帖: 3
女友話因為我唔得閒陪佢,所以約第2個男仔行街睇戲食反。到底係咪我錯?我唔得閒陪佢,就可以約其他男仔?咁既唸法正確?

已經唔係第一次了,我真係好迷網,係我既錯?

updated!
昨晚係8月20號,俾我知道佢又約左同一個男仔去睇angry bird,佢話因為我唔陪佢,所以再約。我問佢覺唔覺自己做錯,佢話唔覺,因為係我唔陪佢。但佢強調唔喜歡佢,只係因為我唔陪佢,唔想留在家。

1個月內,佢地睇左3套戲,食過5次反,見咁多次,但佢堅持唔喜歡佢。我信唔信好?

我今晚最後再同佢講希望佢斬纜,佢只強調唔喜歡佢,但唔肯斬纜。我到依家都唸唔明如果冇野點解唔肯斬纜。所以,我決定離開了。但如果佢肯斬纜,我仍然會原諒佢的,我仍然等佢醒覺。我唔會祝福佢同個男仔,但我都唔想佢有咩事俾人呃。希望佢保重。

熱賣及精選
引用:
原帖由 TRruth 於 2019-8-11 11:15 PM 發表

一句老話:終出職非
我想大家幫我分析下jar唔好講呢啲啦

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-8-11 11:21 PM 發表

事情若到此 來個決定
咩決定呢?

回覆 引用 TOP

唉…我真係唔知點解佢覺得冇錯

引用:
原帖由 kondosa 於 2019-8-11 11:56 PM 發表

有冇俾戴帽?
應該冇既。佢話唔喜歡佢。

引用:
原帖由 大學生的憂傷 於 2019-8-12 12:50 AM 發表

約2個就應該冇咩事 1個就要驚
1對1,師兄

引用:
原帖由 Everwin 於 2019-8-12 12:49 PM 發表

未定性既淫閪黎,遲早帶綠帽,仲等乜膠?
唉…佢話唔喜歡仔 ,朋友食反only,但個男仔係喜歡佢

我update左,大家俾啲意見。真係好困擾,我真係好愛佢。

引用:
原帖由 mayumim 於 2019-8-21 11:12 AM 發表

佢係渣女,中出飛左佢
妳係女仔,幫我分析下佢既心態好嗎?

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2019-8-21 11:13 AM 發表

飛得啦 佢嘅問題係佢態度
理直氣壯地出軌搵備胎
顯示你嘅地位非常不重要
唔好浪費精力同金錢在呢d 無良心不知羞恥嘅人身上  包你本都攞唔返
但佢話真係唔鐘意佢,見得咁多次,睇咁多套戲,係咪唔鐘意唔會見咁多次?

引用:
原帖由 mayumim 於 2019-8-21 11:16 AM 發表

佢想引你注意,定係年齡細
我36,佢23

引用:
原帖由 mayumim 於 2019-8-21 11:18 AM 發表

師兄老牛食嫩草喎
我覺得年紀不是大問題既

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2019-8-21 11:21 AM 發表

無錯
尤其是明知個男嘅對自己有意思個時
好感1定有
好似你地男人講嘅野 承諾嘅野  其實係唔洗信
淨係用眼睇 用心感受你地做嘅野先係事實
唔係專登講大話嫁,講個時非常真心嘅有
但係做個時呢  天時地利人和都會影響最終決定 ...
咁你既意思即係……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktealover 於 2019-8-21 11:33 AM 發表

但佢唔愛你喎。如果佢愛你,就唔會明知你介意都去和其他男仔出街,亦睇到佢極自私和無賴,分手啦
但我覺得,佢係唔知咁做係錯先咁做,佢只係唔知唔可以咁做。係咪可以慢慢話佢知令佢改好?

引用:
原帖由 milktealover 於 2019-8-21 11:37 AM 發表

佢23歲了,唔係3歲丶13歲。拍拖經驗分分鐘比你豐富,可能你都只係其中一隻兵,醒下啦
我知佢唔係咁既人,但我每次同佢講佢做錯,希望佢斬纜,佢就會同我嘈,話我唔陪佢等等……

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]