• 瀏覽: 20,333
  • 回覆: 296
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 農場莊家 於 2019-8-21 04:02 PM 發表

正常情侶都會好介意對方同異性單獨出街。更何況咁多次。
一齊左越耐,就會冇左新鮮感。
再加上女仔身邊識ge人會多左。
而果d人又係到玩緊
d人會同佢試多d唔同野。玩app,收下 兵仔。約下人出街。
咁佢咪開始學。到最後你發佢牌氣。就分手 ...
你就係有以上經歷?

熱賣及精選
引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-21 04:03 PM 發表

你就係有以上經歷?
留下只會傷心。
有。
做人相當痛楚。
從不喜歡孤單一個。可惜偏偏孤單一個。
可以一夜間咩都換晒,唔比你搵到。
之所以保護自己,唔好投放太多。
女人好絕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-11 11:07 PM 發表

女友話因為我唔得閒陪佢,所以約第2個男仔行街睇戲食反。到底係咪我錯?我唔得閒陪佢,就可以約其他男仔?咁既唸法正確?

已經唔係第一次了,我真係好迷網,係我既錯?

updated!
昨晚係8月20號,俾我知道佢又約左同一個男仔去睇angry bird,佢話因為我唔陪佢,所以再約。我問佢覺唔覺自己做錯,佢話唔覺,因為係我唔陪佢。但佢強調唔喜歡佢,只係因為我唔陪佢,唔想留在家。

1個月內,佢地睇左 ...
三個字講晒,和理飛。

和平解決,理性表達,中出即飛。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-21 03:03 PM 發表

想問多你少少 ,係咁既情況,點決定值唔值得愛?我地拍左19個月
樓主 戀愛最終目的係搵一個人相伴一生
兩個人之間隨感覺之外仲有責任有承諾
單純鍾意無責任無承諾係唔等如愛更加唔會走入婚姻
如果因為無另一半伴話悶唔識避忌,將來結婚點算?
一個人本性難以改變........樓主你再諗清楚呢個女人值唔值得你去愛吧

回覆 引用 TOP

條女係做伴遊咩 呃飲呃食

回覆 引用 TOP

未玩夠細路女,認真就輸硬

回覆 引用 TOP

帽事嘅

有沒有上床

引用:
原帖由 chukfong 於 2019-8-21 04:26 PM 發表

有沒有上床
冇。我相信佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bitebite 於 2019-8-21 04:25 PM 發表

帽事嘅
冇事,我信佢唔係喜歡佢

回覆 引用 TOP

中出咗未

回覆 引用 TOP

你係咪做警x要OT?警x OT x嫂開P😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-12 07:08 PM 發表

唉…佢話唔喜歡仔 ,朋友食反only,但個男仔係喜歡佢
我只可以說。就算不喜歡。對方不靚仔。無錢。但見太多。感情愛情是可以培養出來。到最後可能會出軌。。。。有些人不是為物質。而是為了心靈慰藉!。。過來人的經驗!

賺左記得做善事~~
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]