• 瀏覽: 20,338
  • 回覆: 296
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 milktealover 於 2019-8-21 11:33 AM 發表

但佢唔愛你喎。如果佢愛你,就唔會明知你介意都去和其他男仔出街,亦睇到佢極自私和無賴,分手啦
但我覺得,佢係唔知咁做係錯先咁做,佢只係唔知唔可以咁做。係咪可以慢慢話佢知令佢改好?

熱賣及精選
引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-21 11:34 AM 發表

但我覺得,佢係唔知咁做係錯先咁做,佢只係唔知唔可以咁做。係咪可以慢慢話佢知令佢改好?
佢23歲了,唔係3歲丶13歲。拍拖經驗分分鐘比你豐富,可能你都只係其中一隻兵,醒下啦

引用:
原帖由 milktealover 於 2019-8-21 11:37 AM 發表

佢23歲了,唔係3歲丶13歲。拍拖經驗分分鐘比你豐富,可能你都只係其中一隻兵,醒下啦
我知佢唔係咁既人,但我每次同佢講佢做錯,希望佢斬纜,佢就會同我嘈,話我唔陪佢等等……

回覆 引用 TOP

樓主 你女朋友仲係未定性

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-11 11:07 PM 發表

女友話因為我唔得閒陪佢,所以約第2個男仔行街睇戲食反。到底係咪我錯?我唔得閒陪佢,就可以約其他男仔?咁既唸法正確?

已經唔係第一次了,我真係好迷網,係我既錯?

updated!
昨晚係8月20號,俾我知道佢又約左同一個男仔去睇angry bird,佢話因為我唔陪佢,所以再約。我問佢覺唔覺自己做錯,佢話唔覺,因為係我唔陪佢。但佢強調唔喜歡佢,只係因為我唔陪佢,唔想留在家。

1個月內,佢地睇左 ...
女人出軌一開頭唔會諗到自己會出軌
但當身邊有人追自己.......會覺得虛榮......會enjoy有人追捧既感覺.......同埋會試下呢個男人可以為自己做到幾多
你女朋友明顯對人地攻勢心動同享受
樓主 不如你認真思考下呢個人值唔值去愛

引用:
原帖由 harkat_217 於 2019-8-21 01:13 PM 發表

但當身邊有人追自己.......會覺得虛榮......會enjoy有人追捧既感覺.......同埋會試下呢個男人可以為自己做到幾多
樓主 不如你認真思考下呢個人值唔值去愛 ...
事實真係咁?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 harkat_217 於 2019-8-21 01:13 PM 發表

樓主 不如你認真思考下呢個人值唔值去愛 ...
想問多你少少 ,係咁既情況,點決定值唔值得愛?我地拍左19個月

佢咁講,但我叫佢斬纜佢就唔回應我。唔肯delete,唔同人講清楚

女人係咁

引用:
原帖由 農場莊家 於 2019-8-21 03:52 PM 發表

女人係咁
係點?

回覆 引用 TOP

唔顧你感受,照同第2個街
證明你在她心中地位不大。
早放手,免得好似我咁,感情深
受傷就是你

引用:
原帖由 農場莊家 於 2019-8-21 03:55 PM 發表

唔顧你感受,照同第2個街
證明你在她心中地位不大。
早放手,免得好似我咁,感情深
受傷就是你
師兄,介意分享下嗎?

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-21 03:11 PM 發表

佢咁講,但我叫佢斬纜佢就唔回應我。唔肯delete,唔同人講清楚 10121837
樓主 明顯一直以來你太就你女朋友
你變左無自己底線.......今次原諒.....咁下次呢
如果你女朋友話鍾意你......咪叫佢行動證明斬纜
斬唔到就分手 下次發現又黎分手
如果佢覺得同一個擺明對自己有意思既人出街兩個人出街睇戲食飯無問題........咁情況逆轉......樓主同一個對自己有意思既女人出街你女朋友又點諗?

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-21 03:56 PM 發表

師兄,介意分享下嗎?
正常情侶都會好介意對方同異性單獨出街。更何況咁多次。
一齊左越耐,就會冇左新鮮感。
再加上女仔身邊識ge人會多左。
而果d人又係到玩緊
d人會同佢試多d唔同野。玩app,收下 兵仔。約下人出街。
咁佢咪開始學。到最後你發佢牌氣。就分手

引用:
原帖由 harkat_217 於 2019-8-21 03:58 PM 發表

樓主 明顯一直以來你太就你女朋友
你變左無自己底線.......今次原諒.....咁下次呢
如果你女朋友話鍾意你......咪叫佢行動證明斬纜
斬唔到就分手 下次發現又黎分手
如果佢覺得同一個擺明對自己有意思既人出街兩個人出街睇戲食飯無問題........咁情況逆轉......樓主同一個對自己有意思既女人出街你女朋友又點諗? ...
師兄,我好同意你講。我都覺得自己冇底線,我每一次都原諒佢,信佢真係冇野。就係咁,縱到佢咁,攪到佢一次又一次唔覺自己有錯。但我真係好愛佢,好多回憶

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]