• 瀏覽: 20,339
  • 回覆: 296
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-11 11:07 PM 發表

女友話因為我唔得閒陪佢,所以約第2個男仔行街睇戲食反。到底係咪我錯?我唔得閒陪佢,就可以約其他男仔?咁既唸法正確?

已經唔係第一次了,我真係好迷網,係我既錯? ...
明顯,你地性生活不足啦~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
帽事既

回覆 引用 TOP

我update左,大家俾啲意見。真係好困擾,我真係好愛佢。

飛得啦 佢嘅問題係佢態度
理直氣壯地出軌搵備胎
顯示你嘅地位非常不重要
唔好浪費精力同金錢在呢d 無良心不知羞恥嘅人身上  包你本都攞唔返

引用:
原帖由 mayumim 於 2019-8-21 11:12 AM 發表

佢係渣女,中出飛左佢
妳係女仔,幫我分析下佢既心態好嗎?

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2019-8-21 11:13 AM 發表

飛得啦 佢嘅問題係佢態度
理直氣壯地出軌搵備胎
顯示你嘅地位非常不重要
唔好浪費精力同金錢在呢d 無良心不知羞恥嘅人身上  包你本都攞唔返
但佢話真係唔鐘意佢,見得咁多次,睇咁多套戲,係咪唔鐘意唔會見咁多次?

引用:
原帖由 mayumim 於 2019-8-21 11:16 AM 發表

佢想引你注意,定係年齡細
我36,佢23

引用:
原帖由 mayumim 於 2019-8-21 11:18 AM 發表

師兄老牛食嫩草喎
我覺得年紀不是大問題既

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-21 11:15 發表

但佢話真係唔鐘意佢,見得咁多次,睇咁多套戲,係咪唔鐘意唔會見咁多次?
無錯
尤其是明知個男嘅對自己有意思個時
好感1定有
好似你地男人講嘅野 承諾嘅野  其實係唔洗信
淨係用眼睇 用心感受你地做嘅野先係事實
唔係專登講大話嫁,講個時非常真心嘅有
但係做個時呢  天時地利人和都會影響最終決定

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2019-8-21 11:21 AM 發表

無錯
尤其是明知個男嘅對自己有意思個時
好感1定有
好似你地男人講嘅野 承諾嘅野  其實係唔洗信
淨係用眼睇 用心感受你地做嘅野先係事實
唔係專登講大話嫁,講個時非常真心嘅有
但係做個時呢  天時地利人和都會影響最終決定 ...
咁你既意思即係……

回覆 引用 TOP

換了太多 太多傷害
暴雨冷風 嘲笑著 我失意
我卻不知 去向何在

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-21 11:10 AM 發表

我update左,大家俾啲意見。真係好困擾,我真係好愛佢。
但佢唔愛你喎。如果佢愛你,就唔會明知你介意都去和其他男仔出街,亦睇到佢極自私和無賴,分手啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]