• 瀏覽: 20,335
  • 回覆: 296
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 harkat_217 於 2019-8-22 12:13 AM 發表

那怕你轉環境遇到一個岩傾投契既人,又靚女又成日搵你,你都會有好感,情不自禁差別係能唔能夠把持同戰勝誘惑
輸俾件肥豬,我真係好唔甘心架其實

熱賣及精選
引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-22 12:23 AM 發表

輸俾件肥豬,我真係好唔甘心架其實
等你前度受啦

引用:
原帖由 harkat_217 於 2019-8-22 12:24 AM 發表

等你前度受啦
佢好快會後悔,我知道的

回覆 引用 TOP

其實我好愛佢,唔想佢俾人呃,但可惜佢俾人迷惑了。我講咩都唔聽

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-22 12:32 AM 發表

其實我好愛佢,唔想佢俾人呃,但可惜佢俾人迷惑了。我講咩都唔聽
算啦
樓主,諗下裝咩交友app😎仲好

引用:
原帖由 harkat_217 於 2019-8-22 12:34 AM 發表

算啦
樓主,諗下裝咩交友app😎仲好
謝謝妳。我唔會咁快放得低。我每分每秒都掛住1佢

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-22 12:36 AM 發表

😂我男黎架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-22 12:36 AM 發表

https://m.discuss.com.hk/index.p ... 256881#pid500400629
樓主不孤獨 大把人同你情況一樣
祝早日重新出發

回覆 引用 TOP

唔一定出事,但很危險。最好能夠說服你女友,因為你要工作才分不出時間來陪她。

回覆 引用 TOP

咁結婚後點算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-21 05:41 PM 發表

佢好強調係普通朋友食反,唔喜歡佢
我曾經都係甘情況,對方又係嫌少見,結果同佢既男同事愈行愈埋,初初說沒事,只是同事關係,直接問佢都吾承認,到佢突然話分手都講吾係第三者問題。最後我踢爆左佢已經同第二個一齊,你有無睇過佢同個男仔既對話??

引用:
原帖由 yessunny 於 2019-8-22 07:22 AM 發表

我曾經都係甘情況,對方又係嫌少見,結果同佢既男同事愈行愈埋,初初說沒事,只是同事關係,直接問佢都吾承認,到佢突然話分手都講吾係第三者問題。最後我踢爆左佢已經同第二個一齊,你有無睇過佢同個男仔既對話?? ...
有,睇過,睇得出男仔好有野。女既都係正常既回應

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]