• 瀏覽: 20,330
  • 回覆: 296
  • 追帖: 3
女友話因為我唔得閒陪佢,所以約第2個男仔行街睇戲食反。到底係咪我錯?我唔得閒陪佢,就可以約其他男仔?咁既唸法正確?

已經唔係第一次了,我真係好迷網,係我既錯?

updated!
昨晚係8月20號,俾我知道佢又約左同一個男仔去睇angry bird,佢話因為我唔陪佢,所以再約。我問佢覺唔覺自己做錯,佢話唔覺,因為係我唔陪佢。但佢強調唔喜歡佢,只係因為我唔陪佢,唔想留在家。

1個月內,佢地睇左3套戲,食過5次反,見咁多次,但佢堅持唔喜歡佢。我信唔信好?

我今晚最後再同佢講希望佢斬纜,佢只強調唔喜歡佢,但唔肯斬纜。我到依家都唸唔明如果冇野點解唔肯斬纜。所以,我決定離開了。但如果佢肯斬纜,我仍然會原諒佢的,我仍然等佢醒覺。我唔會祝福佢同個男仔,但我都唔想佢有咩事俾人呃。希望佢保重。

熱賣及精選
一句老話:終出職非

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-8-11 11:15 PM 發表

一句老話:終出職非
我想大家幫我分析下jar唔好講呢啲啦

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-11 11:16 PM 發表

我想大家幫我分析下jar唔好講呢啲啦
仲有咩好分析?歌都唱曬出黎:
https://www.youtube.com/watch?v=m53bMbXsuqU

事情若到此 來個決定

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-8-11 11:21 PM 發表

事情若到此 來個決定
咩決定呢?

回覆 引用 TOP

從前待你好 求你領會
愛令我感到 實在太灰
好比水一杯 清淡是我這杯
愛的心已太累

回覆 引用 TOP

甘你從好既方向諗、你好快做爸爸

唉…我真係唔知點解佢覺得冇錯

引用:
原帖由 kondosa 於 2019-8-11 11:56 PM 發表

有冇俾戴帽?
應該冇既。佢話唔喜歡佢。

約2個就應該冇咩事 1個就要驚

咪幾好囉!有人幫你照顧女友

引用:
原帖由 大學生的憂傷 於 2019-8-12 12:50 AM 發表

約2個就應該冇咩事 1個就要驚
1對1,師兄

引用:
原帖由 井底泛黃的白襪 於 2019-8-12 12:08 AM 發表

應該冇既。佢話唔喜歡佢。
咁你放心啦~

通常啲ptgf都係唔鍾意啲客㗎!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]