女人好奇怪年紀越大越高要求

女人好奇怪年紀越大越高要求 E-mail 此主題給朋友

冇呃你,我真係見過不少剩女,年紀已三十幾甚至四十外表一般,但擇偶要求完全不合情理,例如要有樓要有條件養得起頭家。

熱賣及精選
引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-8-11 11:02 AM 發表

冇呃你,我真係見過不少剩女,年紀已三十幾甚至四十外表一般,但擇偶要求完全不合情理,例如要有樓要有條件養得起頭家。
世界上,那裏有免費?冇樓唔好白撞

回覆 引用 TOP

年紀愈大!D思維就愈奇怪

回覆 引用 TOP

佢地要俾別人錯覺:自己唔係冇人要,只是自己要求高....

回覆 引用 TOP

三十至四十叻女嗰啲自己有存款、剩至有樓、車點解要降低要求!?擦亮眼睛👀廢是俾軟飯王埋身。

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-8-11 11:02 AM 發表

邏輯上合理,因為要求高,所以三四十歲都找不到對像了😂

回覆 引用 TOP

引用:

呢個真係要睇女人嘅生活質量!!
有錢嘅點都要揾個甘上下嘅男人,正常有錢嘅男人點都會揀個後生少少,小超人都揾個郭嘉文啦!
如果係一般女人甘,男人唔揀佢,女人又揀唔落麻甩佬~~所以繼續單身

回覆 引用 TOP

所以咪就係有咁多盛女出現囉

回覆 引用 TOP

奇怪

回覆 引用 TOP

所以咪嫁唔出 就係咁

回覆 引用 TOP

帍 以為係下面的要求

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西西積叻 於 11-8-2019 11:02 AM 發表

香港中女
建議都系搵鬼佬啦

你搵返本地港男 又會覺得有質素中女點都係高攀左有質素港男,主要系年齡問題,年齡系死症,無論你年紀大keep幾有女人味都無用。

但當港女搵到鬼佬有幸福時,港男又會酸溜溜溜😂

引用:
原帖由 西西積叻 於 11/8/2019 11:02 發表

所以咪繼續做剩女、享受人生

回覆 引用 TOP

量力而行

回覆 引用 TOP

要求高 只係掩飾 自己無人吼

68 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。