• 瀏覽: 7,184
  • 回覆: 94
由細到大除父母都無乜人重視,表姐妹可玩去shopping都唔會預我,拖亦未拍過,從來只有暗戀,表白都唔敢,出黎做野亦成日比人排擠,日日放工都只係返屋企,人生好似無乜意義

似乎我太多口,取消此貼...............................................
...............................................

引用:
原帖由 肥宅 於 2019-8-10 11:16 AM 發表

由細到大除父母都無乜人重視,表姐妹可玩去shopping都唔會預我,拖亦未拍過,從來只有暗戀,表白都唔敢,出黎做野亦成日比人排擠,日日放工都只係返屋企,人生好似無乜意義 ...
未拍過拖?幾歲?處女?😍

引用:
原帖由 vicky-chan 於 2019-8-10 12:14 PM 發表

肥醜不是罪,人的真正美麗在內不是外
世上總有欣賞/喜歡你的人,可能只是緣分未到
希望啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-10 12:56 PM 發表

未拍過拖?幾歲?處女?😍
2×,未

引用:
原帖由 肥宅 於 2019-8-10 01:35 PM 發表

2×,未
咁破左處未?😏

回覆 引用 TOP

其實如果性格開朗.心地好、正面積極.已經可以吸引好多人.至於感情事就隨緣吧.努力💪

引用:
原帖由 9個深情的結他 於 2019-8-10 02:29 PM 發表

其實如果性格開朗.心地好、正面積極.已經可以吸引好多人.至於感情事就隨緣吧.努力💪
讀書時都算開朗既,出黎做野工作地方手手男多女少,靚女就受保護動物,我這類就什麼都推給我做,態度亦差,人點會開朗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vicky-chan 於 2019-8-10 12:14 PM 發表

似乎我太多口,取消此貼...............................................
...............................................
唔係啊,我仲多謝你鼓勵添

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥宅 於 2019-8-10 11:16 AM 發表

由細到大除父母都無乜人重視,表姐妹可玩去shopping都唔會預我,拖亦未拍過,從來只有暗戀,表白都唔敢,出黎做野亦成日比人排擠,日日放工都只係返屋企,人生好似無乜意義 ...
可能問題不在外表

大家唔好pm我啦,我新手回唔到

引用:
原帖由 ame3738 於 2019-8-10 11:32 PM 發表

可能問題不在外表
我都自覺自己越來越孤僻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 商界黃色膠樽 於 2019-8-11 10:32 AM 發表

有冇啲
??

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]