[脫毛] 有冇女仔會自己剃汗毛?

有冇女仔會自己剃汗毛? E-mail 此主題給朋友

我平時有蚊汗毛, 但有時太幼蚊唔到我就用剃刀剃, 但而家上唇果個位皮膚好似黑D咁, 係咪要做laser 脫先會白返? &聽人講脫毛公司都會好平試做再狂sell你買package, 我好驚依d, 有無d係唔會甘嫁?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
而家好多都做幾百蚊永久脫呢個位 755機 唔好再自己剃

回覆 引用 TOP

我都好怕俾人sell到走唔到, sell俾你d package仲要好貴, 其實邊間唔hard sell嫁

回覆 引用 TOP

我自己係lumiexx度試做900幾蚊脫underarm, so far都唔錯, 不過佢第一次做完即刻即刻join先有半價, 所以都有講下咁, 但係我只係想試左一個位先, 甘佢就無再Sell lu…  

打laser就可以白既,但通常我都自己剃

<3 愛。回家

回覆 引用 TOP

A-PLUS幾好~~無SELL野...(我純粹顧客)

回覆 引用 TOP

我以前剃過..會愈生愈粗咖
所以咪黑D
之後去左出面laser脫
好好多

我都諗緊去做激光脫
諗緊APXXX 定BEAXXXX好
有冇人試過可以評價下?

其實脫左毛都會白左小小架啦- -..
D毛本身都黑黑地xd Upper lip就Join Laser la
我都做左,仲送左2次美白比我,同埋都冇Sell我

引用:
原帖由 kinyeee 於 2019-8-8 04:04 PM 發表

我都諗緊去做激光脫
諗緊APXXX 定BEAXXXX好
有冇人試過可以評價下?
A就冇試過
B就有脫過, 幾好不過有D難book

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 正正bb 於 2019-8-7 02:02 PM 發表

我自己係lumiexx度試做900幾蚊脫underarm, so far都唔錯, 不過佢第一次做完即刻即刻join先有半價, 所以都有講下咁, 但係我只係想試左一個位先, 甘佢就無再Sell lu…   ...
甘好似ok 喎.. 900幾可以做幾多次架? 有無得做唇毛?

引用:
原帖由 littlewinnie85 於 2019-8-7 06:54 PM 發表

我以前剃過..會愈生愈粗咖
所以咪黑D
之後去左出面laser脫
好好多
係啊! 我本身又自己剃有時見好粗就用蚊, 但嗰個位好似愈黎愈黑, 又唔知點美白

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 打到你落花流水 於 2019-8-9 01:34 PM 發表

其實脫左毛都會白左小小架啦- -..
D毛本身都黑黑地xd Upper lip就Join Laser la
我都做左,仲送左2次美白比我,同埋都冇Sell我
送埋美白又好似幾好喎, 邊間 幾錢 要脫幾次架?
上唇都唔知點做先白到, 搽平時D美白野都唔得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kalovejj 於 2019-8-11 03:45 PM 發表

甘好似ok 喎.. 900幾可以做幾多次架? 有無得做唇毛?
上唇都做得啊, 好似都係6次永久保養連2次果酸,
我出面都做過其他公司但就冇果酸做, 唔做果酸的確上唇好難美白~

20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。