• 瀏覽: 3,169
  • 回覆: 21
如題我想問下各位絲打,你地覺得對抗凹凸洞,微針定海藻殖針好?
我2樣都試過,微針左4次左右冇乜分別,殖針做得1次未有效果
你地做療程嘅時候有冇食膠原蛋白嘅Supplement?
如果我想長期做,應該選擇邊樣?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我自己係打pico
做過矽針成盒 覺得完全無分別

引用:
原帖由 daisypig 於 2019-8-3 01:19 PM 發表

我自己係打pico
做過矽針成盒 覺得完全無分別
咁pico要幾耐打一次? 幾錢次?

回覆 引用 TOP

佢建議一個月打一次
不過我做咁多野好難一個月做到一次
而且做太密會乾
我做二千一次包保濕

回覆 引用 TOP

矽針冇用
我做過fraxel fractional co2 mts  最有用係fractional co2我覺得

引用:
原帖由 wing_wing4 於 2019/8/3 16:45 發表

矽針冇用
我做過fraxel fractional co2 mts  最有用係fractional co2我覺得
請問邊間,幾錢

引用:
原帖由 itaewon05 於 2019-8-4 10:57 PM 發表

請問邊間,幾錢
pm you

我做過微針, 做過laser , 宜家做矽針。
微針,有改善,唔可能做返平滑!
做laser 去左面毛,令到皮膚光澤咗,滑咗。
宜家做矽針,係想刺激骨膠原。 未知效果,不過相信緊緻肌膚會令凹凸洞無咁現!
矽針做完一個星期就好返!而微針要2個星期多~ 因為針頭長先有效!

個個都話凹凸洞打pico有用,但試過picoway完全唔得

我做完discovery pico唔單止打到斑,毛孔都細左好多,相信對凹凸洞都好有幫助

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MEIYAU 於 2019-8-4 11:35 PM 發表

我做過微針, 做過laser , 宜家做矽針。
微針,有改善,唔可能做返平滑!
做laser 去左面毛,令到皮膚光澤咗,滑咗。
宜家做矽針,係想刺激骨膠原。 未知效果,不過相信緊緻肌膚會令凹凸洞無咁現!
矽針做完一個星期就好返!而微針要2個星期多~ 因為針頭長先有效! ...
我想問,面既汗毛是白色,laser可以脫得到嗎?(聽講laser對黑色先有作用)

引用:
原帖由 mswuwuwu 於 2019-8-5 06:44 PM 發表

個個都話凹凸洞打pico有用,但試過picoway完全唔得
你打picoway第幾代? 有無用resolve頭?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktmn 於 2019-8-5 08:05 PM 發表

我想問,面既汗毛是白色,laser可以脫得到嗎?(聽講laser對黑色先有作用)
你自己睇就係白毛毛姐,
如果你面係白毛,面會反光。

同埋如果面之前係咁生暗瘡,面毛深色比較多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktmn 於 2019-8-5 08:05 PM 發表

你係白色,咁你想要咩效果? 嫩膚美白 laser

引用:
原帖由 MEIYAU 於 2019-8-5 09:26 PM 發表

你係白色,咁你想要咩效果? 嫩膚美白 laser
想脫走佢,因為上粉有時都會見到,令粉底不貼面,不平滑…

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]