男仔話唔敢追靚女

男仔話唔敢追靚女 E-mail 此主題給朋友

靚女用來拜,唔會做伴侶

熱賣及精選
引用:
原帖由 但要走總要飛 於 2019-8-2 07:07 PM 發表

靚女用來拜,唔會做伴侶
1)靚女有90%睇$
2)香港靚女有99%睇$

努力搵錢、師兄!

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-8-2 08:22 PM 發表

1)靚女有90%睇$

努力搵錢、師兄!
都仲有1% 唔好灰心 當香港有10萬個令女 都仲有1000個好女仔 加油

引用:
原帖由 HKxxsm 於 2019-8-2 08:28 PM 發表

都仲有1% 唔好灰心 當香港有10萬個令女 都仲有1000個好女仔 加油
最慘果1000個自己有錢之餘仲鍾意女人,靚女20左右有可能有個窮男友但通常好快玩完,香港我只見過靚女嫁唔出,從未見過靚女嫁窮男。你見千雪、盈盈、10A啲男友唔係醫生就律師富二代就知。李嘉欣、關之琳、邱淑貞、林青霞果啲更加唔洗講。

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-8-2 08:36 PM 發表

最慘果1000個自己有錢之餘仲鍾意女人,靚女20左右有可能有個窮男友但通常好快玩完,香港我只見過靚女嫁唔出,從未見過靚女嫁窮男。你見千雪、盈盈、10A啲男友唔係醫生就律師富二代就知。李嘉欣、關之琳、邱淑貞、林青霞果啲更加唔洗講。 ...
令唔令女 好個人 我覺得細細粒好正 因為我中意肥妹 所以香港點止咁少令女 情人眼內出西施

靚女會唔會拍拖?
會唔會分手?
代表D咩?

回覆 引用 TOP

咁靚女都要痾屎既

上面,師兄已經講,
靚女20左右有可能有個窮男友但通常好快玩完,香港我只見過靚女嫁唔出,從未見過靚女嫁窮男。

幾乎講出時下愛情嘅真相.

引用:
原帖由 但要走總要飛 於 2019-8-2 07:07 PM 發表

靚女用來拜,唔會做伴侶
靚女可行下,除非她非君不嫁!

回覆 引用 TOP

引用:

靚女用來拜,唔會做伴侶
滾多幾年。。。你就知後生靚女值幾多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-8-2 08:22 PM 發表

1)靚女有90%睇$

努力搵錢、師兄!
冇錯

首先,港女通常冇樣冇波,通常得對腿叫做靚少少。。。

所以索港女係好罕有。。。通常去晒中環吊金龜啦。。。

冇錢就。。。除非你有周永痕咁有能耐。。。明明窮L都溝到唔錯嘅女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKxxsm 於 2019-8-2 08:42 PM 發表

令唔令女 好個人 我覺得細細粒好正 因為我中意肥妹 所以香港點止咁少令女 情人眼內出西施
幾肥美

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-8-2 08:36 PM 發表

最慘果1000個自己有錢之餘仲鍾意女人,靚女20左右有可能有個窮男友但通常好快玩完,香港我只見過靚女嫁唔出,從未見過靚女嫁窮男。你見千雪、盈盈、10A啲男友唔係醫生就律師富二代就知。李嘉欣、關之琳、邱淑貞、林青霞果啲更加唔洗講。 ...
觀察入微, 一係唔嫁, 一係嫁有$, 正常呀, 唔鍾意蝕本, 真係無就唔嫁, 唔係叫嫁唔出, 係唔蝕本, 人之常情, 諗住用10蚊買100蚊野, 人地無咁蠢

回覆 引用 TOP

美丑,咪又係一個女人。

你喜歡就去,還左想右想?

每一人都有各自的要求,若當中沒有火花,也不見得丑女易追。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」

回覆 引用 TOP

我見依個世界有兩類本身條件有限的男人, 一類有自知之明唔會追靚女, 一類不論自己是老肥醜也去追靚女

58 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。