• 瀏覽: 13,056
  • 回覆: 6
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:42 PM 關閉
引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-8-2 08:36 PM 發表

最慘果1000個自己有錢之餘仲鍾意女人,靚女20左右有可能有個窮男友但通常好快玩完,香港我只見過靚女嫁唔出,從未見過靚女嫁窮男。你見千雪、盈盈、10A啲男友唔係醫生就律師富二代就知。李嘉欣、關之琳、邱淑貞、林青霞果啲更加唔洗講。 ...
觀察入微, 一係唔嫁, 一係嫁有$, 正常呀, 唔鍾意蝕本, 真係無就唔嫁, 唔係叫嫁唔出, 係唔蝕本, 人之常情, 諗住用10蚊買100蚊野, 人地無咁蠢

回覆 引用 TOP

我見依個世界有兩類本身條件有限的男人, 一類有自知之明唔會追靚女, 一類不論自己是老肥醜也去追靚女

有一類老男自以為好型, 想追靚女, 特徵係光頭同鍾意帶超, 鍾意留羊咩so, 見過唔少同一類人, 一把年紀想老牛食嫩草既光頭四, 太嘔心了

引用:
原帖由 YH145555 於 2019-8-3 06:47 AM 發表

然後呢
然後光頭四咪背後被該靚女同其他人恥笑囉, 所以有時人有自知之明係好事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cciaodolcevita 於 2019-8-3 05:48 PM 發表

的確係,有d男人,矮醜蠢,但去追樣靚身材正嘅女仔,仲要覺得一定追到
依D人活在夢中兼當人白痴, 求愛不遂仲要仇恨人地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cciaodolcevita 於 2019-8-3 05:48 PM 發表

的確係,有d男人,矮醜蠢,但去追樣靚身材正嘅女仔,仲要覺得一定追到
仲有一類老坑持住有個臭錢, 以為人地樣靚身材正嘅女仔一定受溝, 人地唔受跟住又仇視人地, 老坑樣衰為人姑寒又愛炫耀, 唔知咩原因覺得一定追到人, 我出左社會後見過好多依D野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keyman98 於 2019-8-4 09:33 AM 發表

比你見到個d咪叫做好囉!好多靚女因為要搵到個有錢仔才嫁,因而錯過了最住時間,去到40仍然未嫁得出。
人地如果天生麗質, 到40都唔差得去邊, 40未嫁好過離過婚, 所以靚女唔好立亂嫁, 離過婚就downgraded

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]