• 瀏覽: 12,123
  • 回覆: 64
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:42 PM 關閉
引用:
原帖由 cciaodolcevita 於 2019-8-3 05:48 PM 發表

的確係,有d男人,矮醜蠢,但去追樣靚身材正嘅女仔,仲要覺得一定追到
依D人活在夢中兼當人白痴, 求愛不遂仲要仇恨人地

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 cciaodolcevita 於 2019-8-3 05:48 PM 發表

的確係,有d男人,矮醜蠢,但去追樣靚身材正嘅女仔,仲要覺得一定追到
仲有一類老坑持住有個臭錢, 以為人地樣靚身材正嘅女仔一定受溝, 人地唔受跟住又仇視人地, 老坑樣衰為人姑寒又愛炫耀, 唔知咩原因覺得一定追到人, 我出左社會後見過好多依D野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HKxxsm 於 2019-8-2 08:28 PM 發表

都仲有1% 唔好灰心 當香港有10萬個令女 都仲有1000個好女仔 加油
如果無一個鍾意你, 香港有100萬個靚女都唔關你事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 katechiu 於 2/8/2019 23:01 發表

咁靚女都要痾屎既
靚女係唔會㢌屎放屁架

回覆 引用 TOP

個樣事正少少已經搏釣金龜,人到中年嫁唔出就會餘下嘆息

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-8-2 08:36 PM 發表

最慘果1000個自己有錢之餘仲鍾意女人,靚女20左右有可能有個窮男友但通常好快玩完,香港我只見過靚女嫁唔出,從未見過靚女嫁窮男。你見千雪、盈盈、10A啲男友唔係醫生就律師富二代就知。李嘉欣、關之琳、邱淑貞、林青霞果啲更加唔洗講。 ...
比你見到個d咪叫做好囉!好多靚女因為要搵到個有錢仔才嫁,因而錯過了最住時間,去到40仍然未嫁得出。

http://edwardchankk.blogspot.com/
Cool cool 地既靚女,其實無人追

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 keyman98 於 2019-8-4 09:33 AM 發表

比你見到個d咪叫做好囉!好多靚女因為要搵到個有錢仔才嫁,因而錯過了最住時間,去到40仍然未嫁得出。
人地如果天生麗質, 到40都唔差得去邊, 40未嫁好過離過婚, 所以靚女唔好立亂嫁, 離過婚就downgraded

引用:
原帖由 但要走總要飛 於 2019-8-2 07:07 PM 發表

靚女用來拜,唔會做伴侶
靚女追我多,唔知點解😂

回覆 引用 TOP

J至痕

認字特警與狗不得內進
9635 0808

回覆 引用 TOP

男人唔可以窮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 晚間巨大的留言 於 2019-8-2 11:11 PM 發表

上面,師兄已經講,
靚女20左右有可能有個窮男友但通常好快玩完,香港我只見過靚女嫁唔出,從未見過靚女嫁窮男。

幾乎講出時下愛情嘅真相.
其實都無辦法.男人要求樣靚身材正
女既要求有錢有樓有頭髮.相輔相成.
最近撘巴士(下層)見到有個女仔旁邊坐左一個好似男仔既女仔.而我斜對面坐左一個M字額個樣一睇好猥瑣既人.唔知用咩眼光望個女仔.之後就講:隔離果個男定女,定唔男唔女.溝曬D女.收皮啦.
我終於明白點解而家D女人會鐘意返女人.
M字額生得猥瑣仲要用唔知咩眼神望住個女仔都唔緊要.完全無口德同品德.
男人可以無樣無錢.最基本既品都無.有女受溝就奇啦.仲可以將自己溝唔到女既責任推去人哋度.影衰曬!!!

追靚女首先你要有份高收入工作

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-8-2 08:36 PM 發表

最慘果1000個自己有錢之餘仲鍾意女人,靚女20左右有可能有個窮男友但通常好快玩完,香港我只見過靚女嫁唔出,從未見過靚女嫁窮男。你見千雪、盈盈、10A啲男友唔係醫生就律師富二代就知。李嘉欣、關之琳、邱淑貞、林青霞果啲更加唔洗講。 ...
當中有好多太自戀太自滿以為自己係有條件靚女又想學有條件既女咁揀條件好又無本錢揀而嫁唔出又點計法

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]