列印

前度係咪有問題

前度係咪有問題 E-mail 此主題給朋友

分手之後佢whatsapp我無覆佢,佢就開始block 我WhatsApp 幾日又unblock, 一路不停block同unblock 到依家已經7個月,佢應該同左第二個一齊但依然不停block黎block去,直到我生日個晚搭正12點佢WhatsApp 我happy birthday,我無覆佢之後佢又繼續block & unblock, 最近連我fb都搞埋...究竟我得罪佢咩?

熱賣及精選
引用:
原帖由 天生芳香的樓盤 於 2019-7-31 08:49 PM 發表
分手之後佢whatsapp我無覆佢,佢就開始block 我WhatsApp 幾日又unblock, 一路不停block同unblock 到依家已經7個月,佢應該同左第二個一齊但依然不停block黎block去,直到我生日個晚搭正12點佢WhatsApp 我happy birthday,我無覆佢之後佢又繼續block & unblock, 最近連我fb都搞埋...究竟我得罪佢咩? ...
使鬼理佢 你唔block佢即是你仲想番轉頭

引用:
原帖由 天生芳香的樓盤 於 2019-7-31 08:49 PM 發表
分手之後佢whatsapp我無覆佢,佢就開始block 我WhatsApp 幾日又unblock, 一路不停block同unblock 到依家已經7個月,佢應該同左第二個一齊但依然不停block黎block去,直到我生日個晚搭正12點佢WhatsApp 我happy birthday,我無覆佢之後佢又繼續block & unblock, 最近連我fb都搞埋...究竟我得罪佢咩? ...
你係定男定係女

引用:
原帖由 脫褲濟貧' 於 2019-8-1 09:32 PM 發表

你係定男定係女
我係女

引用:
原帖由 天生芳香的樓盤 於 2019-8-1 09:32 PM 發表

我係女
如果你唔想煩 你可以block佢
如果你鍾意人 就繼續玩依個遊戲

引用:
原帖由 leegcf 於 2019-8-1 08:27 AM 發表

使鬼理佢 你唔block佢即是你仲想番轉頭
我唔會返轉頭所以我先唔覆佢whatsapp,但係我同佢訂過婚而且曾經一齊過左三年幾日日一齊甜蜜既日子,回憶還在但是已經無可能再回頭啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 脫褲濟貧' 於 2019-8-1 09:35 PM 發表

如果你唔想煩 你可以block佢
如果你鍾意人 就繼續玩依個遊戲
分手係佢講,係佢辜負我,我無做任何野去同佢玩,我只係無回應佢任何野,我諗唔明點解佢可以咁搞呢d野?佢成3x歲唔係16歲窩?佢癲到可以一日之間block幾次,係佢精神有問題定係點?

回覆 引用 TOP

恭喜樓主遇上雄性小學雞一隻
其實要佢響你既視線範圍內消失好簡單,只係你一直冇咁做,怪得邊個?

要做,就記得做得徹底一點

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

下個會更好

回覆 引用 TOP

其實妳個心重有佢先甘留意佢 舉動,正常講就算佢一日block 1萬次都與妳無關。自己諗清楚。 究竟 會唔會比多次機會佢。佢而家己經攪到妳心烦

回覆 引用 TOP

佢早幾日突然打比我...我地已經7個幾月無聯絡,諗起以前既野我依然會傷感到喊出黎,但係我已經唔會回頭

回覆 引用 TOP

其實個問題係咪係你度呀?

如果你都唔打算返轉頭,你點解要著緊佢幾時block你,幾時 unblock 你?
你狠心D block 咗佢,放過你自己啦~

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]