• 瀏覽: 5,159
  • 回覆: 25
引用:
原帖由 kit05hk 於 2019-7-28 09:13 PM 發表

男仔始終鍾意嗲嗲的女仔,我表哥也一樣。偏偏我表嫂性格獨立。加上她應該年過四十。雖然仍是靚女一名。但我表哥也被內地女仔迷倒了,結速和我表嫂超過十年的婚姻。 ...
不能同意誇大成份,話你表嫂40仲係靚女

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 西部野性的盡頭 於 2019-7-28 11:29 PM 發表

傻豬,溫柔鄉係男人都鍾意啦,條女樣靚身材正,又溫柔得體邊個都識揀啦,不過你刻意提大陸又想引起仇視大陸人咩??呢啲招數仲玩
師兄有見地,明明佢呀嫂變老,感情淡佐,加上佢表哥賤,就刻意引起仇視大陸女

回覆 引用 TOP

緣來緣去,搵個合適自己

回覆 引用 TOP

港女自找

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kit05hk 於 2019-7-28 09:13 PM 發表

男仔始終鍾意嗲嗲的女仔,我表哥也一樣。偏偏我表嫂性格獨立。加上她應該年過四十。雖然仍是靚女一名。但我表哥也被內地女仔迷倒了,結速和我表嫂超過十年的婚姻。 ...
同樣子來定論婚姻 你都好失敗 愛係邊度

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 啤啤啤啤啤 於 2019-7-29 06:47 AM 發表

即係港女粗魯樣衰脾氣臭喇
你唔好屈我wor,理解能力咁差,我意思係只要條女樣靚身材正善解人意邊個都識揀,無論係大陸或者香港人都一樣,明冇?

回覆 引用 TOP

有嫩閪屌邊個男人會唔想屌?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kit05hk 於 2019-7-28 21:13 發表

請問乜野係叫(結速)咗超過十年的婚姻?
( 1 )結識咗迅速結婚?
( 2 )結婚之後又迅速離婚?

回覆 引用 TOP

引用:

.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]