• 瀏覽: 5,161
  • 回覆: 25
男仔始終鍾意嗲嗲的女仔,我表哥也一樣。偏偏我表嫂性格獨立。加上她應該年過四十。雖然仍是靚女一名。但我表哥也被內地女仔迷倒了,結速和我表嫂超過十年的婚姻。

熱賣及精選
引用:
原帖由 kit05hk 於 2019-7-28 09:13 PM 發表

男仔始終鍾意嗲嗲的女仔,我表哥也一樣。偏偏我表嫂性格獨立。加上她應該年過四十。雖然仍是靚女一名。但我表哥也被內地女仔迷倒了,結速和我表嫂超過十年的婚姻。 ...
結速

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kit05hk 於 2019-7-28 09:13 PM 發表

男仔始終鍾意嗲嗲的女仔,我表哥也一樣。偏偏我表嫂性格獨立。加上她應該年過四十。雖然仍是靚女一名。但我表哥也被內地女仔迷倒了,結速和我表嫂超過十年的婚姻。 ...
咁你係表哥衰啫
唔係個個男人都係咁

引用:

你連你表嫂實際幾歲都未知,可見你根本不了解佢地二人關係,你就咪甘亂下結論啦👹

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-7-28 11:01 PM 發表

你連你表嫂實際幾歲都未知,可見你根本不了解佢地二人關係,你就咪甘亂下結論啦👹
咪臭系。可能個表嫂出去偷食先都末定。

回覆 引用 TOP

傻豬,溫柔鄉係男人都鍾意啦,條女樣靚身材正,又溫柔得體邊個都識揀啦,不過你刻意提大陸又想引起仇視大陸人咩??呢啲招數仲玩

好正常既事?好出奇?

回覆 引用 TOP

你鍾意佢表嫂

回覆 引用 TOP

男人搵個後生,好正常!不一定因產地來源有關

回覆 引用 TOP

其實都有唔少已婚男抵受唔住香港女人嘅溫柔鄉而出軌或甚至離婚選擇另建家庭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ame3738 於 2019-7-28 10:49 PM 發表

咁你係表哥衰啫
唔係個個男人都係咁
LOL笑撚到我鴉!~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西部野性的盡頭 於 2019-7-28 11:29 PM 發表

傻豬,溫柔鄉係男人都鍾意啦,條女樣靚身材正,又溫柔得體邊個都識揀啦,不過你刻意提大陸又想引起仇視大陸人咩??呢啲招數仲玩
即係港女粗魯樣衰脾氣臭喇

引用:

你話靚嗜 似邊個?

回覆 引用 TOP

女人都係靠自己

回覆 引用 TOP

fall in love. love me softly.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]