• 瀏覽: 1,434
  • 回覆: 21
同男朋友拍咗拖7年幾,近呢2個月Whatsapp搵佢都要第2日覆,平時都好少傾電話。主動約佢,佢又話唔得閒,去公司搵佢食Lunch又話開緊會,其實點解佢唔灑脫啲,想分手又唔開口講!

熱賣及精選
佢選擇唔面對。問下自己有冇問題

回覆 引用 TOP

如果咁既情況,我仲可以點做?

引用:
原帖由 農場紅色隊長 於 2019-7-27 03:54 PM 發表

如果咁既情況,我仲可以點做?
佢都唔面對,想拖到你死心。遲早都要有人主動講,你咪順勢Whatsapp佢分手

回覆 引用 TOP

我認為任何愛情都可從處理...不管情熱的...情冷的,没有放錯地方便是真正愛情,而是正確的。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場紅色隊長 於 2019-7-27 03:00 PM 發表

同男朋友拍咗拖7年幾,近呢2個月Whatsapp搵佢都要第2日覆,平時都好少傾電話。主動約佢,佢又話唔得閒,去公司搵佢食Lunch又話開緊會,其實點解佢唔灑脫啲,想分手又唔開口講! ...
哈哈哈
t完再block佢

回覆 引用 TOP

咁您開口同佢講

回覆 引用 TOP

等你開口講分手

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場紅色隊長 於 2019-7-27 03:00 PM 發表

同男朋友拍咗拖7年幾,近呢2個月Whatsapp搵佢都要第2日覆,平時都好少傾電話。主動約佢,佢又話唔得閒,去公司搵佢食Lunch又話開緊會,其實點解佢唔灑脫啲,想分手又唔開口講! ...
冷暴力都未知點解,就學人拋書包…

回覆 引用 TOP

引用:

感情既野都要食腦之後再睇緣份的,加油

回覆 引用 TOP

引用:

這不是叫冷暴力啊

回覆 引用 TOP

見到你有J怕左你

回覆 引用 TOP

引用:

明顯對你無興趣

回覆 引用 TOP

完了吧 如無意外

回覆 引用 TOP

引用:

哈哈哈
佢應該鍾意返女人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]