• 瀏覽: 650
  • 回覆: 13
之前親友介紹咗個女仔我識,但大家見面後對方覺得我唔啱佢,但已經半年佢都冇block我V7 ,點解呢?

熱賣及精選
一定要block? 國家法改規定?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2019-7-25 11:02 PM 發表
之前親友介紹咗個女仔我識,但大家見面後對方覺得我唔啱佢,但已經半年佢都冇block我V7 ,點解呢?
哈哈哈
因為v7有種小程式
打開了
駭客可以用你v7同支付寶買嘢
所以你仲有用唔block得

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2019-7-25 11:22 PM 發表

哈哈哈
因為v7有種小程式
打開了
駭客可以用你v7同支付寶買嘢
所以你仲有用唔block得
我冇支付寶,我V7亦冇任何存款

回覆 引用 TOP

留返條後路都好呀!可能三五年後問候吓你,你未婚,佢未嫁,不如就咁拉埋天窗囉!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2019-7-25 11:32 PM 發表
留返條後路都好呀!可能三五年後問候吓你,你未婚,佢未嫁,不如就咁拉埋天窗囉!
可能係掛👹

回覆 引用 TOP

條女系公安。監察你有沒返大陸叫G

即使做唔成朋友,我都冇block人V7既習慣唔好以為仲有希望。諗多左。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 年尾有雙娘 於 2019-7-26 12:17 AM 發表
條女系公安。監察你有沒返大陸叫G
我不叫G,我叫A🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大吳大帝孫仲謀 於 2019-7-25 11:02 PM 發表
無好感,但又唔反感

回覆 引用 TOP

引用:
你啲親友介紹埋都係啲剩女比你,但可惜連啲剩女都嫌棄你,你啲條件果然夠差,唔怪之得要日日開貼數啲剩女,明白曬

人地唔block你係覺得你係nothing ,可以冇視你啫,唔好唸多咗

回覆 引用 TOP

哈哈哈
佢會唔會連用拇指block你都懶吖→v→

回覆 引用 TOP

引用:
因為你唔明所以唔明白

回覆 引用 TOP

邊有人會介紹正常人俾你?

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]