話唔偷食既男人都係假

話唔偷食既男人都係假 E-mail 此主題給朋友

今日我無聊,download 左個交友app玩下,點知我見到公司上司add我,佢結左婚有小朋友都咁,我覺得而家結婚好恐怖,好似偷食係風氣咁,嚇到我即刻delete左個app。

熱賣及精選
男不坏,女不爱。

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

我都唔小心做咗人小三好多次啦!男人就係咁…

好平常啫

引用:
原帖由 lovelale 於 2019-7-22 10:33 PM 發表

我都唔小心做咗人小三好多次啦!男人就係咁…
係啦,攪到我驚左識男人

引用:
原帖由 (ツ) 於 2019-7-22 10:34 PM 發表

好平常啫
變左好似風氣咁

引用:
原帖由 焦急不安的樓主 於 2019-7-22 23:43 發表

係啦,攪到我驚左識男人
大陆女同胞时常讲:
「男人味有一个巧东施」

My name is Pong, James Pong.

回覆 引用 TOP

香港呢個地方好平常啦

回覆 引用 TOP

講話女人唔偷食都喺呃人嘅。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 焦急不安的樓主 於 2019-7-22 09:25 PM 發表

今日我無聊,download 左個交友app玩下,點知我見到公司上司add我,佢結左婚有小朋友都咁,我覺得而家結婚好恐怖,好似偷食係風氣咁,嚇到我即刻delete左個app。 ...
好奇問下交友app ,又唔係約炮app,點解就屈你上司先?如果真係先咁講啦,你都可以無聊sown la好多男人都會無聊睇靚女相,唔通又視姦咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 焦急不安的樓主 於 2019-7-22 21:25 發表

今日我無聊,download 左個交友app玩下,點知我見到公司上司add我,佢結左婚有小朋友都咁,我覺得而家結婚好恐怖,好似偷食係風氣咁,嚇到我即刻delete左個app。 ...
個人觀點認為唔關男人或者女人個人問題,而係依家好多人價值觀變咗,男又好女又好唔覺的被判另一半係良心缺陷,係道德問題,而覺得我的身體我做主,快樂一次得一次的自由觀念慢慢變咗大家嘅思想觀念,,,,,,

回覆 引用 TOP

話明交友,緊係識新朋友,除非你一心搵炮友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 焦急不安的樓主 於 2019-7-22 11:43 PM 發表

變左好似風氣咁
男男???

回覆 引用 TOP

說無僭建的女人都是假

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 焦急不安的樓主 於 2019-7-22 09:25 PM 發表

咁會咁巧合..咁佢知唔知係你?

回覆 引用 TOP

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。