[陳詠燊戀愛診療室] Del

Del E-mail 此主題給朋友

del

熱賣及精選
引用:
原帖由 carebear33 於 2019-7-21 12:46 AM 發表

我同佢係交友app識既,佢啲脾氣好暴燥成日因為啲小事就罵我,試過係條街度大聲罵我!永遠吵架都要我認錯同佢道歉同氹返佢開心⋯⋯佢仲會講粗口罵我,話我仆街叫我收皮,我一句都冇話過佢,佢以為我好蝦就踩到上心口,完全唔尊重我。已經一齊左一年半,我應該係時候放棄呢段關係,因為我同佢一齊就黎有抑鬱好辛苦好難受,委屈自己,咁耐以黎其實唔開心多過開心...
佢大我十幾年,點解要我調返轉頭去就哂佢
我係想有一 ...
妳嘅EQ,同妳嘅IQ,完全係相反對比…

回覆 引用 TOP

你屋企人又踩你,男友又踩你,你前世會唔會係對拖鞋黎

極品男友,執到都喊三聲!

回覆 引用 TOP

走吧 不要回頭 向前看

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carebear33 於 2019-7-21 12:46 AM 發表

我同佢係交友app識既,佢啲脾氣好暴燥成日因為啲小事就罵我,試過係條街度大聲罵我!永遠吵架都要我認錯同佢道歉同氹返佢開心⋯⋯佢仲會講粗口罵我,話我仆街叫我收皮,我一句都冇話過佢,佢以為我好蝦就踩到上心口,完全唔尊重我。已經一齊左一年半,我應該係時候放棄呢段關係,因為我同佢一齊就黎有抑鬱好辛苦好難受,委屈自己,咁耐以黎其實唔開心多過開心...
我係想有一 ...
咁你又真係幾好蝦喎,蝦咗年半無反抗

唔好分呀,唔係又有另外一個受害者,這樣都好問分唔分証明妳份人本身係冇自信出去搵個在好d

回覆 引用 TOP

引用:

我係想有一 ...
點解唔分?

甘五分你中意佢D乜野!

喺交友app識返嚟嘅 唔多唔少都有啲”特別”原因

點解唔分?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carebear33 於 21/7/2019 00:46 發表

我係想有一 ...
妳已十分清楚目前狀況!離開吧

引用:
原帖由 箍麻 於 2019-7-21 06:42 AM 發表

點解唔分?
因為我真係好愛佢,好想同佢有將來,但我頂唔順佢既性格同脾氣,每次我都要道歉氹返佢,係佢命令我要道歉先,一句道歉重要過我,就算我認錯左佢都唔滿意一定要我氹返佢開心,有陣時我想佢氹下我,佢都係’膚顯‘下我就算,其實我拍得好辛苦好傷心難過
同埋拍左咁耐都冇公開過我呢個女朋友......

引用:
原帖由 carebear33 於 2019-7-22 09:24 PM 發表

因為我真係好愛佢,好想同佢有將來,但我頂唔順佢既性格同脾氣,每次我都要道歉氹返佢,係佢命令我要道歉先,一句道歉重要過我,就算我認錯左佢都唔滿意一定要我氹返佢開心,有陣時我想佢氹下我,佢都係’膚顯‘下我就算,其實我拍得好辛苦好傷心難過
同埋拍左咁耐都冇公開過我呢個女朋友...... ...
拍到辛苦傷心難過都要拍
你覺得你好偉大?想做悲劇女主角?定係好享受比人糟質?

哈哈哈
目測樓主係抖m

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。