[其他] 更新!我是石女(MRKH綜合症)

更新!我是石女(MRKH綜合症) E-mail 此主題給朋友

因為我見之前個post冇乜回應,加上自己工作愈來愈忙,所以閒置左一輪俾人封埋帖😅

傳送門
https://m.discuss.com.hk/index.p ... p;extra=&page=1

剛剛心血來潮開番先見到除左好多窩心嘅鼓勵說話之外,仲有其他人有興趣知多啲呢個病,當中仲有同病相憐嘅人想了解,同想訪問我嘅記者,唔知仲可唔可以喺呢個新po重聚呢?🙏🏻🙏🏻

有人擔心我做完手術冇左影,唔知係咪仲健在😂😂我冇事,手術好快就已經康復,唔洗擔心💪🏻💪🏻

距離我做手術剛好過左兩年,呢兩年工作加上進修,所以生活非常忙碌,而且男友仲喺我入院手術一週年求左婚,而家忙於準備緊婚禮嘅事❤️❤️
算係跨過左我人生嘅一個難關,但我心入面都仍然有想幫助其他同病相憐嘅人嘅願望🙏🏻🙏🏻🙏🏻有興趣知多啲嘅,我都好願意同大家分享💪🏻💪🏻

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你很幸福,找到一個真心愛你的男人,要一直幸福下去

樓主你其實不會alone 的, 我身邊也有一個我的中學同學,情況和你相同,!
我了解到她的情況 。
看到你的文章 ,立即想到可以和你分享和討論

恭喜! 恭喜!

引用:
原帖由 焦急不安的樓主 於 2019-7-21 12:08 AM 發表

你很幸福,找到一個真心愛你的男人,要一直幸福下去
多謝🥰🥰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 silly__marso 於 2019-7-21 09:42 AM 發表

恭喜! 恭喜!
多謝🥰🥰

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-7-21 01:28 AM 發表

樓主你其實不會alone 的, 我身邊也有一個我的中學同學,情況和你相同,!
我了解到她的情況 。
看到你的文章 ,立即想到可以和你分享和討論
真係架?佢情況如何?可以叫佢入黎一齊傾呀!我有冇野幫到佢呀?

引用:
原帖由 排骨女班長 於 2019-7-21 09:48 AM 發表

真係架?佢情況如何?可以叫佢入黎一齊傾呀!我有冇野幫到佢呀?
只有我來幫她轉述

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-7-21 11:33 AM 發表

只有我來幫她轉述
哦,咁佢有咩想知可以問我呀

回覆 引用 TOP

我係新手,覆唔到pm,所以有另一個acc pm左之前揾我嘅人,嗰啲朋友留意下pm☺️☺️

回覆 引用 TOP

原來有啲咁ge問題 
對健康會唔會有影響呀?

引用:
原帖由 勁勁的人 於 2019-7-23 03:55 PM 發表

原來有啲咁ge問題 
對健康會唔會有影響呀?
都唔會架,其實表面睇係乜事都冇架!

回覆 引用 TOP

恭喜!

回覆 引用 TOP

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。