• 瀏覽: 3,032
  • 回覆: 12
大家多數會用邊個交友app識人?會唔會科金?

鼠價乜咁多鶴牲問膠誘Apps架?個個想做膠友?
引用:
原帖由 Jamgrodon 於 2019-7-20 11:47 AM 發表

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jamgrodon 於 2019-7-20 11:47 AM 發表

用得膠友apps嘅七姑/狗公,都係想搵女嚟識或者食。介紹完啲傻仔用,咪即係將自己媾/食到女嘅機會大大減低!?

你咁嘅至傷,好難會有女吼你嗰喎…

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-7-20 01:45 PM 發表

用得膠友apps嘅七姑/狗公,都係想搵女嚟識或者食。介紹完啲傻仔用,咪即係將自己媾/食到女嘅機會大大減低!?

你咁嘅至傷,好難會有女吼你嗰喎… ...
係啦,唔肯趕絶七姑既淫網主持人遲早俾人拉!

又可能酒店係你訂,你想搞腦細,就訂一間房,想升識可以去到幾盡

回覆 引用 TOP

要溝女就梗係要課金

回覆 引用 TOP

引用:

課金梗係重課啦

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2019-7-20 02:55 PM 發表

課金梗係重課啦
話明係fall~in~love嘛…

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-7-20 03:10 PM 發表

話明係fall~in~love嘛…
膠柚app入面,有錢有真愛…

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2019-7-20 03:21 PM 發表

膠柚app入面,有錢有真愛…
無錢要七月14先好玩呀!!

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-7-20 03:21 PM 發表

無錢要七月14先好玩呀!!
1張成5千萬,到時流煮可能開帖話,唔知點解…鬼死咁多女埋身…

引用:
原帖由 沙灘青蛙 於 2019-7-20 03:33 PM 發表

1張成5千萬,到時流煮可能開帖話,唔知點解…鬼死咁多女埋身…
可能會開帖問,邊度會少啲女

回覆 引用 TOP

Tin, cmb, sweetring

回覆 引用 TOP

discuss.

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]