• 瀏覽: 6,693
  • 回覆: 35
我愛我一對仔女

熱賣及精選
引用:
原帖由 Leo2019 於 2019-7-20 01:41 AM 發表

做媽媽已經唔易,做單媽媽更加困難!加油💪啊!
你啲仔女會感受到你的關愛,一定以你為榮!
你咁夜仲未訓哈哈.謝謝🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-7-20 03:01 AM 發表

又同你溫故知新.........
"小時了了,大未必佳"!
仔大仔世界哈哈哈😄無所謂

有爸爸嘅時候我係三個仔女.無爸爸嘅時候係兩個.無左大果個我仲感覺到輕鬆.謝謝🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜幼稚的魚蛋 於 2019-7-20 02:56 AM 發表

你好叻💪🏻
加油,叻叻媽媽
謝謝🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 激死未 於 2019-7-21 11:56 AM 發表

咪踢爆啦!
當一個人自我中心到一個點,衹會响自己角度睇事物,唔會睇到事情嘅本質,離婚係佢地必然會經過道路,就算再婚,現實衹會話佢知唔適合結婚,可惜呢類人唔會反省,連累下一代。 ...
如果你可以做到我做到嘅嘢先來話我以自我為中心啦!

引用:
原帖由 44707682 於 2019-7-21 10:07 AM 發表

早晨, 星期日同小朋友去邊到玩?
雲貴川

引用:
原帖由 自我的樓主 於 2019-7-21 05:30 AM 發表

無可奈何嘅幸福
每個人對幸福定義不同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-7-21 12:27 AM 發表

無錯,仔大仔世界,遲多拾年八年對你一言九頂,睇你仲會唔會笑!
一定可以笑到九十九

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jiimmyy 於 2019-7-20 03:39 PM 發表

你離婚後,你2個小朋友一直跟前夫生活。2個小朋友又唔係跟你一齊住,同一般單親媽媽,要每日照顧自己小朋友好唔同。

你只係週末,先見下自己2個小朋友,平時星期一至星期五,你都唔係小朋友地身邊。就算假期外遊,都係補償。 ...
咁大家分工唔同,我要賺錢養佢地都係一種方式.我本身都唔係全職媽媽,做一個合格嘅媽咪唔係話一定要24小時照顧.我兩個仔女入學前都係工人湊開.我並不覺得有問題。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 激死未 於 2019-7-21 01:57 PM 發表

本來好少入黎呢版,衹係閣下在婚後版留言,先追蹤你以前的貼,呢個係我個結論,在加上你咁回覆我,就更加證實我嘅結論。
你點樣企係你嘅角度睇我係你嘅權利
我無需要一層層剝開自己嘅私隱俾人知
就算你話我係自私嘅人我都唔會介意
因為你又唔係我
你點知呢係咩
謝謝你咁有智慧

引用:
原帖由 激死未 於 2019-7-21 02:06 PM 發表

除非你以前啲貼你老作,從則面一定睇到,都係個句,有類人從來都唔會反省。
一句講曬!你講嘅果類人一定存在,但係與我無關
如果我係呢類人我一定做唔到可以同身邊所有人關係融洽,無論仔女,屋企人同愛人同前夫.所以永遠不要咁一意孤行去用自己所謂嘅角度睇別人.謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pc238 於 2019-7-21 02:10 PM 發表

加油
謝謝🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 44707682 於 2019-7-20 11:08 AM 發表

學單親媽媽都過得好好生活,仔女都好生性,真係好難得.  加油
謝謝🙏呢世我最感激嘅人係我爸爸.所以先會有今日咁乖嘅仔女

引用:
原帖由 44707682 於 2019-7-21 02:21 PM 發表

都係, 最重要都係知道自己做緊乜野, 同過得開心就最好
非常正確因為過得好與壞都係自己問題⋯⋯開心最緊要

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]