• 瀏覽: 41,979
  • 回覆: 14
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 開心華 於 2019-7-20 12:04 AM 發表

佢啲鼻鼾聲好大好大,我已經好耐無好好地訓一覺,好想同佢分開訓,但係又驚同老公關係變差
我老公都係咁,我試過嬲到一下打落去打醒佢,再同佢嘈交,然後踢佢出去訓梳化,大家黑臉咗兩日
叫佢睇醫生又唔睇,連啲仔女夜晚都試過走黎拍醒佢話佢好嘈

熱賣及精選
引用:
原帖由 住在城市的人 於 2019-7-25 11:39 PM 發表

樓主: 真系work先介绍比你架,當你每日瞓得2粒鐘,甚至揸緊車都瞓着,你就知瞓唔飽晤系鼻鼾聲嘈到人咁簡單,而家用左机,可以瞓到天光,夜尿都晤使去呀! ...
部機貴唔貴,幾大部

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2019-7-24 10:45 PM 發表

其實艾德斐係耳鼻喉科中心,不過同睡眠窒息都係同科,佢有講座會好啲,聽下了解下咩事先,或者問下醫生
呢間都係賣呼吸機嗎?定係做手術

引用:
原帖由 michaeljason 於 2019-7-24 07:07 AM 發表

可以訂一個鼻鼾牙托,可減低80%鼻鼾聲,有興趣可pm
我老公試過牙托同枕頭都唔得,唔知佢咩構造

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2019-7-31 10:26 AM 發表

好似有呼吸機賣,不過主要係診治耳鼻喉科既問題,都算係叫主要做手術掛
咁呼吸機同做手術應該點揀好

引用:
原帖由 開心華 於 2019-8-4 12:09 PM 發表

仔女出聲佢都唔肯醫?為仔女都應該去睇下啦,可大可小呀
佢覺得好小事,緊係啦,受苦嘅唔係佢

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2019-8-9 11:24 AM 發表

我覺得年紀大就用呼吸機啦,唔好做手術
但係後生啲就做手術根治會徹底啲
會係大手術嗎?

引用:
原帖由 開心華 於 2019-8-9 10:51 PM 發表

但係佢應該會越黎越無精神架
係呀,咪成日都話返工好攰囉,然後話佢鼻鼾大就發脾氣話自己返工辛苦, 好怪我地係度責怪佢

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2019-8-16 09:16 PM 發表

睇你咩成因啦,好多都係小手術就搞得掂
會係乜野小手術?要幾耐康復?如果影響到返工,我老公一定唔會去做

引用:
原帖由 開心華 於 2019-9-10 05:22 PM 發表

我就係珍惜佢,先係咁勸佢睇醫生,我都想佢健健康康咁陪住我地一家
講得好啱呀,一家人健康開心先最重要,我都唔想老公依家成日覺得鼻鼾小事無問題,到發覺大件事就遲喇

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2019-9-15 10:08 PM 發表

多數都係切除多餘組織
做完手術係食野辛苦啲,唔影響番工嘅
咁有無邊間醫院做呢類手術好啲?

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2019-12-7 10:03 PM 發表

仁安囉, 不過超貴
我就係去艾德斐既, 我覺得都好好
呢間嘢喺邊?

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-12-8 12:00 AM 發表

點解港女結婚後總係只懂得遇到問題就離婚,唔識去共同解決既?
唔會有人因為鼻鼾大就離婚呀嘛?有得醫架喎

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-12-9 10:24 PM 發表

有人之前出post 話想離婚係因為佢條佬係床放屁窩?
搞笑
呢啲人就擺明唔愛另一半
真係愛對方,知道佢有鼻鼾,又知道鼻鼾可能帶嚟嘅後果,都應該要帶佢睇醫生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 開心華 於 2019-12-19 10:13 PM 發表

醫生話佢訓覺果陣血含氧量跌到好低
猝死既機會大好多
好彩係猝死之前帶咗佢睇醫生
猝死咁危險架咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]