• 瀏覽: 41,276
  • 回覆: 297
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 深情的美人 於 2019-9-11 05:30 PM 發表

講得好啱呀,一家人健康開心先最重要,我都唔想老公依家成日覺得鼻鼾小事無問題,到發覺大件事就遲喇
啲男人好懶同埋成日自視過高,成日覺得自己無問題好健康
真係要搵埋資料俾佢睇,佢先可能意識到有問題
我唔知你老公係咪呢啲男人,最起碼我果個係

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 開心華 於 2019-9-12 17:05 發表

佢可以用呼吸機或者做手術,不過咩都要檢查咗之後先知,希望快啲可以解決呢個問題
收到。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家中邊緣的水樽 於 2019-9-11 10:27 PM 發表

試下去搵醫生
黎緊會睇醫生啦, 希望就算有睡眠窒息, 都唔係嚴重啦

回覆 引用 TOP

JM你好似有啲唔開心嘅事…不過呢番說話都可以提醒返其他人,健康真係唔係必然,真係唔好忽略任何小病

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深情的美人 於 2019-9-11 05:26 PM 發表

會係乜野小手術?要幾耐康復?如果影響到返工,我老公一定唔會去做
多數都係切除多餘組織
做完手術係食野辛苦啲,唔影響番工嘅

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2019-9-15 10:08 PM 發表

多數都係切除多餘組織
做完手術係食野辛苦啲,唔影響番工嘅
咁有無邊間醫院做呢類手術好啲?

引用:
原帖由 深情的美人 於 2019-9-25 10:03 PM 發表

咁有無邊間醫院做呢類手術好啲?
仁安囉, 不過超貴
我就係去艾德斐既, 我覺得都好好

引用:
原帖由 pp520g 於 2019-9-28 01:21 AM 發表

戴耳塞吧!我都是這樣和老公睡覺 💕台妹
戴耳塞還是可以聽到他的鼻鼾,太大聲啦

回覆 引用 TOP

點解港女結婚後總係只懂得遇到問題就離婚,唔識去共同解決既?

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2019-12-7 10:03 PM 發表

仁安囉, 不過超貴
我就係去艾德斐既, 我覺得都好好
呢間嘢喺邊?

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-12-8 12:00 AM 發表

點解港女結婚後總係只懂得遇到問題就離婚,唔識去共同解決既?
唔會有人因為鼻鼾大就離婚呀嘛?有得醫架喎

引用:
原帖由 深情的美人 於 2019-12-9 10:10 PM 發表

唔會有人因為鼻鼾大就離婚呀嘛?有得醫架喎
有人之前出post 話想離婚係因為佢條佬係床放屁窩?
搞笑

引用:
原帖由 開心華 於 2019-7-20 12:04 AM 發表

佢啲鼻鼾聲好大好大,我已經好耐無好好地訓一覺,好想同佢分開訓,但係又驚同老公關係變差
可唔可以比你老公瞓先

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]