• 瀏覽: 42,715
  • 回覆: 297
  • 追帖: 3
好多人都有呢個問題, 其實係有冇得醫? 手尾好長? 食藥就解決到?

熱賣及精選
如有房間多,分房睡啦,大家都好。

回覆 引用 TOP

第一,无速度!第二,唔够快!第三,太慢喇!
引用:
原帖由 開心華 於 2019-7-25 10:55 PM 發表

我約左聽,如果佢檢查費唔貴既話,可能我都順便檢查埋有無事
佢果度檢查費8舊

引用:
原帖由 深情的美人 於 2019-7-28 01:52 PM 發表

呢間都係賣呼吸機嗎?定係做手術
好似有呼吸機賣,不過主要係診治耳鼻喉科既問題,都算係叫主要做手術掛

引用:
原帖由 lctj9 於 2019-7-29 09:51 PM 發表

好多人都有呢個問題, 其實係有冇得醫? 手尾好長? 食藥就解決到?
有得醫
啲肉阻塞咗呼吸道, 無藥食架

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2019-7-31 10:27 AM 發表

有得醫
啲肉阻塞咗呼吸道, 無藥食架
即係要做手術?

引用:
原帖由 lctj9 於 2019-7-31 01:01 PM 發表

即係要做手術?
係呀,做D小手術,將鬆弛既地方割走佢

引用:
原帖由 薄絲妮 於 2019-8-1 05:07 PM 發表

係呀,做D小手術,將鬆弛既地方割走佢
唔知私家做有幾貴?

去睇醫生做個睡眠測試,系醫院訓一晚,第二日就有報告,再等一個月左右再入院做測試呼吸機度數,之後就買部機返屋企用,我今日先做完

引用:
原帖由 住在城市的人 於 2019-7-25 11:39 PM 發表

樓主: 真系work先介绍比你架,當你每日瞓得2粒鐘,甚至揸緊車都瞓着,你就知瞓唔飽晤系鼻鼾聲嘈到人咁簡單,而家用左机,可以瞓到天光,夜尿都晤使去呀! ...
我明白鼻鼾仲有好多問題,我都明白呼吸機係有用,不過我覺得做手術仲方便過用呼吸機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 祖先 於 2019-7-27 10:35 PM 發表

醫生話係有機會嘅
唯有以後生活習慣檢點啲,減低呢個機會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深情的美人 於 2019-7-28 01:48 PM 發表

我老公都係咁,我試過嬲到一下打落去打醒佢,再同佢嘈交,然後踢佢出去訓梳化,大家黑臉咗兩日
叫佢睇醫生又唔睇,連啲仔女夜晚都試過走黎拍醒佢話佢好嘈 ...
仔女出聲佢都唔肯醫?為仔女都應該去睇下啦,可大可小呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]