D人話肉肉女好正,但如果佢係你女友?

不如樓主同女友一齊去運動下當減肥

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 palmaxpc 於 2019-7-19 08:58 PM 發表

凍豆腐?
不如你帖一次下你認為既健康肥係如何
其實豆腐又吾係話好健康果種 但係又吾可以話痴肥嘅 起碼佢果種肥係我能夠接受先

引用:
原帖由 jennjennferfer 於 2019-7-19 04:19 PM 發表

我諗樓主一定覺得自己係彭于晏
彭乳硬其實唔太靚仔,個鼻一d都唔靚

回覆 引用 TOP

冇品味,肥妹要珍惜

回覆 引用 TOP

瘦底先喺皇道

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 moses0318 於 2019-7-19 09:19 PM 發表

其實豆腐又吾係話好健康果種 但係又吾可以話痴肥嘅 起碼佢果種肥係我能夠接受先
邊個係豆腐?欣宜?

引用:
原帖由 mirror-mi 於 2019-7-19 09:43 PM 發表

邊個係豆腐?欣宜?
no

回覆 引用 TOP

砌吾停

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ltoms0201 於 2019-7-19 03:34 PM 發表

人人都話鍾意肉肉,但其實都係得個口講,至少我見到我女友愈黎愈黎肥,真心冇mood
起碼欣兒咁頓位先惦

回覆 引用 TOP

哈哈哈哈,樓主好搞笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ltoms0201 於 2019-7-19 03:34 PM 發表

人人都話鍾意肉肉,但其實都係得個口講,至少我見到我女友愈黎愈黎肥,真心冇mood
唔識食唔好浪費你條女時間啦.

回覆 引用 TOP

仲有其他原因的

回覆 引用 TOP

肥人等餘懶惰

回覆 引用 TOP

1. 睇顏值2. 睇下肥到咩地步
通常小肥係好砌d既 ....

我分別遇過2個女朋友1齊後愈黎愈肥 :
A 肥身唔肥樣 , 埋牙好砌 , post相又呃得下人 ;
B 肥樣唔肥身 , 埋牙撟手摻手 ,post相嚇親人 ...

引用:
原帖由 arlo~ 於 2019-7-19 11:44 PM 發表

1. 睇顏值2. 睇下肥到咩地步
通常小肥係好砌d既 ....

我分別遇過2個女朋友1齊後愈黎愈肥 :
A 肥身唔肥樣 , 埋牙好砌 , post相又呃得下人 ;
B 肥樣唔肥身 , 埋牙撟手摻手 ,post相嚇親人 ... ...
點解話肥妹會「好砌」?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。