• 瀏覽: 2,581
  • 回覆: 26
最近呢排我去咗公司另外個地方幫手,有個女同事差不多每日會來做兼職幾粒鐘,佢外面係另有正職。佢應該係度做咗吾短時間了。記得佢第一次見到我時佢竟然主動向我微微點頭,不過我當時搞唔清邊個打邊個,因呢度十幾廿個同事佢地又返工時間唔固定,所以都冇乜特別留意佢。之後好幾次見到我時佢都同樣有主動向我微微點頭。有次我收工拍卡時佢咁啱係office,佢又同我講拜拜。再之後我地有兩三次機會傾過計互動,不過係成班同事一齊。另外有次佢同個同事吹緊水咁啱我行過,佢話老細買咗D壽司請大家食佢叫我快D去食啦!其實我唔知佢係咪單身,對佢背景吾了解因為我冇問過其他人。我係近呢幾日先開始留意佢。大家覺得我係咪諗多咗?

熱賣及精選
你真係諗多左了實情佢係好想吊7你,不過唔係上床嗰種

回覆 引用 TOP

人柒,就唔好諗咁能多嘢,自尋煩惱啦…亞七姑~~

回覆 引用 TOP

諗多左了

回覆 引用 TOP

幻想嘅嘢 多有多幻 少有少幻

回覆 引用 TOP

都唔知你做乜諗嘢

回覆 引用 TOP

喱次你有機會脫單。

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-7-19 02:01 AM 發表

喱次你有機會脫單。
到你諗多咗喇~~

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-7-19 02:12 AM 發表

到你諗多咗喇~~
佢唔喺西才子咩?

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-7-19 02:20 AM 發表

佢唔喺西才子咩?
睇完佢今次呢個帖,應該唔係!

不過重點係,以佢啲咁很度縮嘅性格,邊有可能會脫得到單…

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-7-19 02:26 AM 發表

睇完佢今次呢個帖,應該唔係!

不過重點係,以佢啲咁很度縮嘅性格,邊有可能會脫得到單…
如果佢真喺鐸叔,又點會有個黃詩韻嘅暗戀佢?

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-7-19 02:36 AM 發表

如果佢真喺鐸叔,又點會有個黃詩韻嘅暗戀佢?
冰個係黃詩韻呀!?

引用:
原帖由 武。德。舒。 於 2019-7-19 02:40 AM 發表

冰個係黃詩韻呀!?
畀你睇下......
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28274651

人地只是有禮兼有善?

回覆 引用 TOP

哈哈哈哈

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]