如果倆個女仔訓同一張床~係我太保守嗎?

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-7-19 11:41 AM 發表

一定有

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 your筍盤 於 2019-7-20 11:21 PM 發表

越醉的女人越好玩就真
女人的咸濕表露無遺
你哋好曳呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2019-7-20 11:38 PM 發表

完全醉曬冇感覺果D吾好搞,屌屌下自己掹返出黎
你地太曳曳了

引用:
原帖由 EX3502_EX5076 於 2019-7-21 12:35 AM 發表

你有老公仲要摔碟
唔係吖嘛
我只有男朋友

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-7-21 00:55 發表

我只有男朋友
滿足到妳就得

引用:
原帖由 3882 於 2019-7-21 12:57 AM 發表

滿足到妳就得
我不是見到佢都會腿張開的女人!

引用:
原帖由 EX3502_EX5076 於 2019-7-21 12:34 AM 發表

你見過樓主真身 ?
你看她的回應 及帖文,和文筆用再自己分析一下 ,樓主的一棵少女心和性格都不錯

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-7-21 01:03 發表

我不是見到佢都會腿張開的女人!
妳都喺睇心情

回覆 引用 TOP

搽定ky 打場友誼波囉

大家都未做手術 冇乜所謂啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-7-21 12:08 AM 發表

你地太曳曳了
以前女朋友咋,吾係爛鬼荒果D呀

為理想而奮鬥,為成功而享受!
引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-7-18 09:07 PM 發表

小女子的朋友(女性)有一次飲醉酒,被一個認識的女同性戀的朋友(B君),之後帶了返(B君)屋企
本來我的朋友認為安全的。
但是我朋友同(B君)一起訓!
最後還是一起沒有任何穿著內衣褲更一起睡
之後我的朋友告訴我她感下體有點濕濕,但是自己知道是不可能這樣的。

我聽完之後我感到 好核突😜

但我有時睇AV時我也會幻想一下當時的情景! ...
變太

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2019-7-21 08:14 AM 發表

以前女朋友咋,吾係爛鬼荒果D呀
你飲醉會不會搞你女朋友?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。