• 瀏覽: 22,683
  • 回覆: 102
  • 追帖: 1
熱賣及精選
關你鬼事咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2019-7-18 07:25 PM 發表

我坐車頭個位 隔離嗰對情侶睇到我眼火爆, 起初以為後生仔情侶, 原來一個50幾歲嘅中年大叔 一個22 23歲到嘅靚妹,條靚妹把聲好嬌嗲, 個大叔喺度吹口哨 80年代嘅卡通片,全程車喺度打情罵俏, 嘈住我瞓覺 ...
可能係冬慌毛滴同BmW小妹?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 版煮報夢 於 18-7-2019 19:25 發表

我坐車頭個位 隔離嗰對情侶睇到我眼火爆, 起初以為後生仔情侶, 原來一個50幾歲嘅中年大叔 一個22 23歲到嘅靚妹,條靚妹把聲好嬌嗲, 個大叔喺度吹口哨 80年代嘅卡通片,全程車喺度打情罵俏, 嘈住我瞓覺 ...
他們一定是IQ博士同小雲你是宇宙大王???

回覆 引用 TOP

啊叔有比錢㗎。
關理能事!

回覆 引用 TOP

他們有冇打車錀

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2019-7-18 07:25 PM 發表

呢首?:
https://www.youtube.com/watch?v=XswS9nDB36k

回覆 引用 TOP

比錢就可以

回覆 引用 TOP

即刻走去問吓條女收幾$
引用:
原帖由 版煮報夢 於 2019-7-19 09:33 AM 發表

條女僕埋去碌撚個位置

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

係小妹呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 印度凸警 於 2019-7-18 07:33 PM 發表

d提子咁酸叫人點訓覺呀
咁又真係好酸下, 酸到瞓唔著覺嘅

- 市場專收叻仔叻女
- 魔術師有魔術倉, 市升就自動有好倉, 市跌就自動有淡倉, 錯方向冇有怕, 魔術倉會自動幫佢補潤補血, 永遠冇得輸
- 中方向係樓主功力高, 錯方向只因大戶mon post, 非戰之罪

回覆 引用 TOP

樓主,人哋50叔都揾到20歲後生女,你呢?去面壁反省,然後撞牆或切J

全城戴CU口罩支持香港政府

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右