• 瀏覽: 9,903
  • 回覆: 36
引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-8-15 00:31 發表

佢蒙我眼的時候 ,我心情感到好怕
因為我不知佢下一步會怎麼做
之後佢一插入時 ,我就沒辦法去享受

我用了強化姦來型容我當時的感覺
佢不是真的強姦我。 ...
佢太心急,一啲都唔溫柔。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-8-14 11:26 PM 發表

我今次同男朋友去旅行,終於被我男朋友說服我同房!

而且終於被蒙着雙眼,之後被我男朋友強姦左😰

現在我好怕我男朋友😨

其實我是不是性冷感? ...
唔關事,好大機會佢滿足唔到你,不如試下我

引用:
原帖由 粵東子弟 於 2020-6-25 06:27 PM 發表

唔關事,好大機會佢滿足唔到你,不如試下我
好呀 你應該滿足我嘅
我好容易滿足 ,只要你可以比我剪咗  ️落嚟 ,取返屋企比旺財🐶吃就可以了

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2020-6-25 08:18 PM 發表

好呀 你應該滿足我嘅
我好容易滿足 ,只要你可以比我剪咗  ️落嚟 ,取返屋企比旺財🐶吃就可以了
剪人哋細佬都有嘅,唔同你玩啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-7-18 03:26 AM 發表

如果男朋友要求小女子去旅行, 想一起渡蜜月, 是不是要求暗示同房😱
如果小女子想分房訓,男朋友會不開心嗎?
究竟渡蜜月時分房訓是否正常?
肯定同房啊

回覆 引用 TOP

呢個睇你自己嘅意願,如果佢抵你信任和託付,跟男朋友同房很正常

回覆 引用 TOP

其實分房還會提升兩個嘅興趣,畢竟距離產生美啊。

回覆 引用 TOP

結婚后才叫度蜜月,你呢只系旅行

回覆 引用 TOP

渡蜜月即係已經係2夫妻啦wo,分房訓真係好怪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 粉紅evajoe 於 2019-7-18 03:26 AM 發表

如果男朋友要求小女子去旅行, 想一起渡蜜月, 是不是要求暗示同房😱
如果小女子想分房訓,男朋友會不開心嗎?
究竟渡蜜月時分房訓是否正常?
大佬:渡蜜月就梗係同房啦~~
唔同房點製造甜蜜嘅蜜汁?
冇甜蜜蜜汁又點叫蜜月?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]