老公怕事

老公怕事 E-mail 此主題給朋友

老公愈嚟愈怕事, 好怕同人理論爭執, 就算人哋踩到上心口都唔會出聲。仲覺得人哋無心云云。。。 總之就要做好好先生, 係我眼中極之龜縮。 

究竟依啲係咩心態? 唔通事事都要我一個女人出頭? 

熱賣及精選
引用:
原帖由 galeriak2002 於 2019-7-17 07:17 PM 發表

老公愈嚟愈怕事, 好怕同人理論爭執, 就算人哋踩到上心口都唔會出聲。仲覺得人哋無心云云。。。 總之就要做好好先生, 係我眼中極之龜縮。 

究竟依啲係咩心態? 唔通事事都要我一個女人出頭?  ...
佢屌妳時有冇唔怕大大力鋤先?

引用:
原帖由 樹上粉紅的流彈 於 2019-7-17 09:13 PM 發表

你去俾佢鋤吓咪知囉

Irgendwann! Irgendwann!
Zünden wir das Iglu an!
多一事不如少一事,唔係下下都要去到盡,有時爭執起上來失去理智咪仲衰

食偉哥壯下膽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 galeriak2002 於 2019-7-17 07:17 PM 發表

算啦。。。又唔係喪屍末日。。。你咁緊張做咩啫。。。 真係有人會謀財害命咩。。。

relax.......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上粉紅的流彈 於 2019-7-17 09:13 PM 發表

good point...呢個先係重點

條佬平時龜縮冇問題。。。 但係行房龜縮就。。。好快好似馬先生咁(自己領會)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 galeriak2002 於 2019-7-17 09:32 PM 發表

你去俾佢鋤吓咪知囉
𨳒,我唔係基的。妳有閪,又唔喜歡老公怕事,佢𨳒得妳舒服咪得囉

回覆 引用 TOP

引用:

有無例子講來聽吓

Eq高姐唔會斤斤計較 而家呢個社會好難得架啦

回覆 引用 TOP

女人真係難服侍,咩都爭一餐又話你自私,咩都唔計較又話你懦弱。

回覆 引用 TOP

引用:

你識條鐵咩
人生經驗豐富就係會咁樣
通常爭執都係身邊嘅人
你會成日見到佢哋
做咗仇人之後做會好麻煩
你唔理佢
佢又唔會打鳩你

回覆 引用 TOP

引用:

如果對方係女人,男人唔想同女人嘈,都好正常,如果對方係男人,就要有可能要打交準備,所以幾時都話,要與人理論,就先要有武力作後盾,你老公有冇學過兩下?就算有冇學過都係忍讓為上策。

我口臭 =\= 我冇道理!

回覆 引用 TOP

引用:

點踩法,可唔可以講下

回覆 引用 TOP

引用:

相反我佩服你老公
要還口還手好容易,但忍讓難,自問自己經常人去得盡做錯了先覺得過火,你應該欣賞你老公呢個優點

44 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。