• 瀏覽: 56,158
  • 回覆: 386
  • 追帖: 5
其實原本佢都冇主動講..

但琴日見到佢同個女仔拖手仔, 冇特別跟住佢地定點, 但起同一個商場入面..

點知一出來就見到對方, 我就話我同我同事返工啦, 你玩得開心D啦

根住佢尋晚食飯就話個女仔係佢女朋友..

但重點唔係怕阿仔有咩sit底

係怕阿仔有D咩做錯, 個女仔同佢同班架, 下次家長日點面對對方阿媽..🙈

...我只係覺得好妒忌

p.s. 俾多d新聞,教佢保護自己啦

周教練(圍棋)
周老師(奧數)
周老闆(Cafe)
周總(碧盈玉器)

很期待下一個挑戰

回覆 引用 TOP

有女朋友, 好正常吖。 女朋友, 女性朋友啫, 唔使諗太多。

回覆 引用 TOP

女性朋友啫, 樓主諗太多

回覆 引用 TOP

除咗講青出於藍我都唔知講咩好了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JJJJJoey 於 2019-7-18 03:02 AM 發表

...我只係覺得好妒忌

p.s. 俾多d新聞,教佢保護自己啦
妒忌咩野???

佢洗咩保護自己啊, 要佢保護個女仔就差唔多...

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2019-7-18 09:11 AM 發表

有女朋友, 好正常吖。 女朋友, 女性朋友啫, 唔使諗太多。
你係小朋友個時都唔會亂講自己有女朋友/男朋友啦係咪先🙄🙄

引用:
原帖由 deandeantay 於 2019-7-17 03:03 PM 發表

其實原本佢都冇主動講..

但琴日見到佢同個女仔拖手仔, 冇特別跟住佢地定點, 但起同一個商場入面..

點知一出來就見到對方, 我就話我同我同事返工啦, 你玩得開心D啦

根住佢尋晚食飯就話個女仔係佢女朋友..

但重點唔係怕阿仔有咩sit底

係怕阿仔有D咩做錯, 個女仔同佢同班架, 下次家長日點面對對方阿媽..🙈 ...
成個post呢句先係重點

引用:
原帖由 高價收買名表 於 2019-7-18 10:21 AM 發表

10歲連飛機都未識打啦,怕咩喔
有可能已 做愛 中出 !

十歲就有女朋友咁好!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 .收買佬. 於 2019-7-18 10:55 AM 發表

準備抱孫啦
好難啦,又冇事業,又冇物業,日後得個捱字,時薪三十,聽食屎就有份。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]