上咸網

上咸網 E-mail 此主題給朋友

我老公成日上咸網, 又成日玩app 同女仔講sex , 大家認為係咩原因?

熱賣及精選
原因是你的老公想要更多對性的新鮮感.由於日久生厭,他已不安於只對一人有性的狀況.

現今社會太多誘惑,做男人很難把持得住.

_

簡單的道理,永不能三言兩語道出.
引用:
原帖由 藍夜冷眼 於 2019-7-16 11:11 AM 發表

原因是你的老公想要更多對性的新鮮感.由於日久生厭,他已不安於只對一人有性的狀況.

_
咁即係佢好有可能已同出面d女搭上? 

引用:
原帖由 CatYanyu 於 2019-7-16 12:18 PM 發表

咁即係佢好有可能已同出面d女搭上? 
唔出奇,軌出未就等時機

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-7-16 12:20 PM 發表

唔出奇,軌出未就等時機
我有問過佢點解要咁玩,佢回覆我因爲悶,只係吹水,唔會見面! 係唔係信唔過? 

引用:
原帖由 CatYanyu 於 2019-7-16 12:24 PM 發表

我有問過佢點解要咁玩,佢回覆我因爲悶,只係吹水,唔會見面! 係唔係信唔過? 
好難講,悶有好多野玩,唔一定出咸網同女吹sex呀,吹得實會硬,硬左佢會點?

引用:
原帖由 CatYanyu 於 2019-7-16 10:31 發表

我老公成日上咸網, 又成日玩app 同女仔講sex , 大家認為係咩原因?
噉你有冇同我一齊睇吖?大家傾下交換下經驗,意見同埋心得,如果你唔同佢傾,佢咪上網同其他人傾囉,咁簡單嘅道理,你明唔明白?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍夜冷眼 於 2019-7-16 11:11 發表

_
可能樓主有啲嘢,滿足唔到佢先生。

回覆 引用 TOP

現階段就未必,但係日後就好難講。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-7-16 12:20 發表

唔出奇,軌出未就等時機
你講得啱啊!佢老公軌未出,但係可能野已出。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CatYanyu 於 2019-7-16 12:24 發表

佢都講左個答案畀你聽啦!噉你都唔明?噉你咪多啲同佢,一齊上網分享,大家開心討論囉!甚至付諸於實行。如果你日日要去交貨,佢都冇力走去玩嘢啦。

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-7-16 12:27 發表

好難講,悶有好多野玩,唔一定出咸網同女吹sex呀,吹得實會硬,硬左佢會點?
噉你同你老公吹硬左,你老公會點呀?

引用:
原帖由 A1000 於 2019-7-16 12:46 PM 發表

噉你同你老公吹硬左,你老公會點呀?
師兄,我男人黎架

引用:
原帖由 A1000 於 2019-7-16 12:46 PM 發表

佢都講左個答案畀你聽啦!噉你都唔明?噉你咪多啲同佢,一齊上網分享,大家開心討論囉!甚至付諸於實行。如果你日日要去交貨,佢都冇力走去玩嘢啦。 ...
睇下肯唔肯一齊分享肯嘅就冇問題,唔肯嘅就身有屎。😂😂😂

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-7-16 12:48 發表

睇下肯唔肯一齊分享肯嘅就冇問題,唔肯嘅就身有屎。😂😂😂
其實啲女人,使乜咁矜持嗻?上下網睇下人哋朴野的技術,動作時間,自己可以參詳一下,增加自己嘅知識。

29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。