女人想嫁得好一定要聽我講 香討焦點

女人想嫁得好一定要聽我講 E-mail 此主題給朋友

妳一定要嫁個有錢仔!唔一定係億萬富翁,但至少要有幾層樓又高薪厚職。道理好簡單,有錢生活先有意義,妳又有面子吾洗比姊妹比落去,又可返風流工。除非妳係有自虐狂中意捱。人一世物一世最重要善對自己,妳千其咪相信有錢仔會花心呢D廢話,花唔花心同有冇錢冇直接關係,冇錢一樣花心。信我!

熱賣及精選
引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-7-15 10:02 AM 發表

妳一定要嫁個有錢仔!唔一定係億萬富翁,但至少要有幾層樓又高薪厚職。道理好簡單,有錢生活先有意義,妳又有面子吾洗比姊妹比落去,又可返風流工。除非妳係有自虐狂中意捱。人一世物一世最重要善對自己,妳千其咪相信有錢仔會花心呢D廢話,花唔花心同有冇錢冇直接關係,冇錢一樣花心。信我! ...
我信您

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

回覆 引用 TOP

個個都想嫁有錢人邊有咁多有錢人.又要想下啲女嘅質素先啦

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-7-15 10:02 AM 發表

妳一定要嫁個有錢仔!唔一定係億萬富翁,但至少要有幾層樓又高薪厚職。道理好簡單,有錢生活先有意義,妳又有面子吾洗比姊妹比落去,又可返風流工。除非妳係有自虐狂中意捱。人一世物一世最重要善對自己,妳千其咪相信有錢仔會花心呢D廢話,花唔花心同有冇錢冇直接關係,冇錢一樣花心。信我! ...
同意男人有冇錢都好,要花心的都一樣花心⋯
但唔同意在姐妹面前有面子,因為人比人比死人,好似師姐話頭,唔需要好有錢,足夠比個女人打風流工就夠,要同姐妹比較的話,就總有人好過你⋯心態上唔比較就最好⋯

利申:男,老婆打風流工

引用:
原帖由 kimfai4731 於 2019-7-15 11:31 AM 發表

個個都想嫁有錢人邊有咁多有錢人.又要想下啲女嘅質素先啦
所以做有錢人嘅小三、小四 ⋯⋯ 都ok

回覆 引用 TOP

引用:

信你又點,乜野新鮮羅白皮先,你揀人,人揀你啫

引用:

你咁講同冇講有咩分別

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入回收的主題 於 2019-7-15 12:08 PM 發表

同意男人有冇錢都好,要花心的都一樣花心⋯
但唔同意在姐妹面前有面子,因為人比人比死人,好似師姐話頭,唔需要好有錢,足夠比個女人打風流工就夠,要同姐妹比較的話,就總有人好過你⋯心態上唔比較就最好⋯

利申:男,老婆打風流工 ...
女性冇妒忌冇比較心態至奇!
你試問你太太唔係做風流工!
由其依家咁多乜义乜义群……

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-7-15 02:12 PM 發表

女性冇妒忌冇比較心態至奇!
你試問你太太唔係做風流工!
由其依家咁多乜义乜义群……
咁佢又真係唔會,都冇同朋友吹呢d 水,佢份人好怕d 人吹噓佢有錢,可能怕人地借佢錢掛⋯
但佢的確有朋友成日吹自已老公又入左十萬比佢買手袋, 咁班女咪成日串果位,叫果位請食飯潤下佢lo...

引用:
原帖由 出入回收的主題 於 2019-7-15 03:19 PM 發表

咁佢又真係唔會,都冇同朋友吹呢d 水,佢份人好怕d 人吹噓佢有錢,可能怕人地借佢錢掛⋯
但佢的確有朋友成日吹自已老公又入左十萬比佢買手袋, 咁班女咪成日串果位,叫果位請食飯潤下佢lo... ...
你太太真好加佢人工啦

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-7-15 03:25 PM 發表

你太太真好加佢人工啦
佢加我人工下麻⋯佢已手執財政大權⋯

富二代好多失匙夾萬

富一代先真正肯洗錢在妳身上

引用:
原帖由 出入回收的主題 於 2019-7-15 03:38 PM 發表

佢加我人工下麻⋯佢已手執財政大權⋯
抵你發達!應該幾層樓揸手!
識幾個老友都係1樣。未計大陸~

回覆 引用 TOP

有介紹?仍處

女人想嫁得好一定要聽我講

Nil

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。