• 瀏覽: 23,724
  • 回覆: 142
咪即係靚女同豬排都會發脾氣, 咁梗係要靚女

問題係靚女連向你發脾氣都覺得0徙氣

回覆 引用 TOP

依個post竟然心多過豬!

回覆 引用 TOP

樓主可否講下你又嫁成點呢?

引用:
原帖由 前來長長膠袋 於 2019-7-16 10:56 AM 發表

有錢還唔系主要嘅,最主要嘅系佢要疼你
Nil

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-7-15 10:02 AM 發表

妳一定要嫁個有錢仔!唔一定係億萬富翁,但至少要有幾層樓又高薪厚職。道理好簡單,有錢生活先有意義,妳又有面子吾洗比姊妹比落去,又可返風流工。除非妳係有自虐狂中意捱。人一世物一世最重要善對自己,妳千其咪相信有錢仔會花心呢D廢話,花唔花心同有冇錢冇直接關係,冇錢一樣花心。信我! ...
首先是妳要樣靚身材正,有學識性格又好囉

唔係邊有有錢人要妳

最後一句,鬼唔知妳阿媽是女人咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-7-15 10:02 AM 發表

妳一定要嫁個有錢仔!唔一定係億萬富翁,但至少要有幾層樓又高薪厚職。道理好簡單,有錢生活先有意義,妳又有面子吾洗比姊妹比落去,又可返風流工。除非妳係有自虐狂中意捱。人一世物一世最重要善對自己,妳千其咪相信有錢仔會花心呢D廢話,花唔花心同有冇錢冇直接關係,冇錢一樣花心。信我! ...
有條件就係既。。。

回覆 引用 TOP

有錢空虛又如何
不嫁最好

回覆 引用 TOP

阿媽係女人

回覆 引用 TOP

計我話做人一定要有塊鏡, 照得清楚D O既, 同埋一定要有個磅, 可以準確稱下自己有幾多斤兩, 男女通用!

此身飲罷無歸處, 獨立蒼茫自詠詩...

回覆 引用 TOP

引用:

信你彔七,信你一成,雙目失明!

回覆 引用 TOP

我有個豬西+性格極差表妹一生都係咁諗,最後大住肚嫁左窮撚

回覆 引用 TOP

啊⋯⋯原來樓主讚緊自己

回覆 引用 TOP

問題係呢個世界冇咁多有錢人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右