• 瀏覽: 23,697
  • 回覆: 142
🤩

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
有頭髮邊個想做癩痢

回覆 引用 TOP

Nil

回覆 引用 TOP

都要有錢仔選你至得架😂

回覆 引用 TOP

哈哈哈
成日叫人信你
下次叫人揀你la

回覆 引用 TOP

女人心事唔拿關我事.   不過"冇錢一樣花心"

常人醉心的理想   於我絕未欣賞,
常人愛的是俗色脂粉   卻非我心景仰.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-7-15 10:02 AM 發表

妳一定要嫁個有錢仔!唔一定係億萬富翁,但至少要有幾層樓又高薪厚職。道理好簡單,有錢生活先有意義,妳又有面子吾洗比姊妹比落去,又可返風流工。除非妳係有自虐狂中意捱。人一世物一世最重要善對自己,妳千其咪相信有錢仔會花心呢D廢話,花唔花心同有冇錢冇直接關係,冇錢一樣花心。信我! ...
絕對岩。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-7-15 10:02 AM 發表

妳一定要嫁個有錢仔!唔一定係億萬富翁,但至少要有幾層樓又高薪厚職。道理好簡單,有錢生活先有意義,妳又有面子吾洗比姊妹比落去,又可返風流工。除非妳係有自虐狂中意捱。人一世物一世最重要善對自己,妳千其咪相信有錢仔會花心呢D廢話,花唔花心同有冇錢冇直接關係,冇錢一樣花心。信我! ...
老公有錢一定要俾老婆洗?
佢富甲一方,可以一仙都唔過手,所有衣服首飾等當租借計,唔可以整爛
而且點解要下娶個窮女人?
貪佢出身貧寒?貪佢人脈係草根?貪佢草根見識及眼光及理財能力?(相對富豪而言)
窮人想嫁有錢人,但有錢人點解要娶窮人?扶貧唔洗搭埋自己婚姻架

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』

回覆 引用 TOP

道理邊個唔明,問題係唔係個個都有咁GE本錢去同人爭

回覆 引用 TOP

有圖先得

回覆 引用 TOP

引用:

我認同你

回覆 引用 TOP

五字真言: 潘驢鄧小閒

『潘』指具有玉樹臨風、風流倜儻,潘安之貌。
『驢』指陽具要夠大如驢子一樣。
『鄧』指具備鄧通般的萬貫家財。
『小』指小心在意佳人。
『閒』指要有大量的時間陪伴她在一起。

回覆 引用 TOP

支持 女人千奇唔好嫁窮男

回覆 引用 TOP

引用:

冇錢一樣花心依句,我認同

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]