• 瀏覽: 25,176
  • 回覆: 142
引用:
原帖由 sooikit1968 於 2019-7-19 02:20 PM 發表

個個女人都係想來香港嫁有錢佬啦!
如果質素差D, 咪來拎張身分證先囉!
你要證明你自己有幾高質,才算吧🤔

熱賣及精選
引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-7-15 10:02 AM 發表

妳一定要嫁個有錢仔!唔一定係億萬富翁,但至少要有幾層樓又高薪厚職。道理好簡單,有錢生活先有意義,妳又有面子吾洗比姊妹比落去,又可返風流工。除非妳係有自虐狂中意捱。人一世物一世最重要善對自己,妳千其咪相信有錢仔會花心呢D廢話,花唔花心同有冇錢冇直接關係,冇錢一樣花心。信我! ...
至理名言

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gdkpboy 於 2019-7-19 04:13 PM 發表

你要證明你自己有幾高質,才算吧🤔
我想話你知, 大陸女人好高質, 最緊要個男人有$

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-7-15 10:02 AM 發表

妳一定要嫁個有錢仔!唔一定係億萬富翁,但至少要有幾層樓又高薪厚職。道理好簡單,有錢生活先有意義,妳又有面子吾洗比姊妹比落去,又可返風流工。除非妳係有自虐狂中意捱。人一世物一世最重要善對自己,妳千其咪相信有錢仔會花心呢D廢話,花唔花心同有冇錢冇直接關係,冇錢一樣花心。信我! ...
真心覺得係
有錢有生活
有d衰人明知自己窮有女友都會溝女

回覆 引用 TOP

引用:

有幾層樓的仔就叫做有錢仔?咁如果佢40幾歲仲供緊那幾層樓呢?你怕唔怕佢大你10年,等佢退休左之後,
佢供唔曬的樓要你捱多10年去供呀?
就算佢有樓,層樓唔加你個名上去,你地結婚的時候佢係有層樓,但佢都可以偷偷地按左,
然後每個月又要再交多筆錢,只不過係硬食得起那些每月供款就的話,你就永遠唔知;
又或者佢層樓唔寫你個名上去,有一日佢對厭左你,對你非常苛刻...
希望你有一間屋,道門可以永遠為你打開喇!

如果有錢那個是我,我就唔使恨嫁個有樓的人喇!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]