原來好難做到,
佢地仲要不斷挑戰我底綠,
以前我男人肯俾我睇佢電話,
有一次佢突然趁轉電話,
就set完密碼唔肯再話我知。
個女仔又不嬲成日無端白事,都會打俾我男友,
但我男友次次都唔會係我面前接。
男人成日問我:你餵唔飽我,我可唔可以出面搵人餵飽我?
又同我講佢個SP對象同佢一樣好飢渴,可以俾佢搵佢,最多帶套?
成日用埋d 講笑口吻,就當我唔知佢係認真。
試幫佢執房個時,執到條染左色既長頭髮(我無染髮),我有質問佢,佢唔肯答,我由得佢蒙混過關。
最近,仲要影埋個女仔背影相俾我,俾我知個女仔係佢間房玩寵物。
仲要之前個女仔同佢個男人有問題,仲扮哂野叫我男人問番我意見。
仲要係Facebook add我做friend,我唔accept。
仲要pm我傾偈。
佢地真係當我傻架!!!
佢地真係當我懞架!!!
做野做到咁出面,見我唔出聲,就愈來愈過份。
我俾我男人自由,佢就係度濫用我既信任。
個女仔同佢同一個區番工都唔知密會左幾多次。
我男人仲要自爆佢同個女仔傾好多,我同佢之間既私密野。
仲要話個女仔話我係佢咁多任女友,最唔靚個個。
我同男人就黎結婚,我好想忍落去,但發覺好難忍,男人仲以為我咩都唔知,但發覺我情緒開始有問題,問我咩事,我唔想同佢直接攤牌,希望自己忍到結婚之後再見步行步。



引用 TOP

被引用(2)
忍嚟做咩?


引用 TOP

佢地真係當我傻架!!!
佢地真係當我懞架!!!

好明顯佢哋唔係“當妳係“啦~~~



引用 TOP

伸延閱讀
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。